Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

108 gasten online

Hans Nijland lijkt op akkoord met Stefano Magnasco te zinspelen

De Telegraaf meldde vanmorgen dat Stefano Magnasco zich bij FC Groningen heeft gemeld - niets nieuws voor wie de laatste dagen de berichten op onze website tot zich heeft genomen. Hans Nijland wordt in het artikel ook geciteerd: "We hebben hem de stad en het stadion laten zien en nu gaan we samen om tafel." Op Twitter heeft onze algemeen directeur zich echter ook alweer cryptisch uitgelaten: "Het belooft weer een spannende en verrassende week te worden voor FC Groningen!", zo schrijft hij in dit bericht.

 

Wij gaan er zondermeer vanuit dat FC Groningen met zowel de Chileense rechtsback als diens club, Universidad Católica, inmiddels een akkoord heeft bereikt, en dat Magnasco op korte termijn zal worden voorgesteld, al dan niet samen met Marco Bizot.

 

Op dinsdag 12 juni 2012 twittert Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden om ca. 17 uur dat FC Groningen in de Euroborg met Stefano Magnasco onderhandelt. RTV Noord berichtte later vanavond het volgende over de status van de onderhandelingen:

 

FC Groningen heeft goede hoop op transfer Magnasco

FC Groningen-directeur Hans Nijland is positief gestemd over de komst van de Chileen Stefano Magnasco. De rechtsback kan een meerjarig contract tekenen in de Euroborg. De clubleiding heeft dinsdag gesproken met Magnasco en zijn zaakwaarnemer. “Ik verwacht dat we er met Magnasco wel uit gaan komen. Op dit moment zijn we aan het onderhandelen met zijn club Universidad Cátolica. Het kan beide kanten op, maar ik ben positief gestemd”, aldus directeur Hans Nijland.

 

Stefano Magnasco kan zijn huidige club voor een gelimiteerd bedrag van $ 600.000 (€ 480.000) verlaten. Wij denken dan ook dat Hans Nijland het allemaal wat spannender doet voorkomen dan het in werkelijkheid is. Zeker gezien de laatste tweet van Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden: "Stefano Magnasco sprak vandaag ook met trainer Robert Maaskant. Chileen wil graag naar FC Groningen."

Gisteravond schreef het Chileense El Gráfico al dat Magnasco in Groningen alleen nog de laatste details omtrent een overgang naar FC Groningen hoefde te regelen. Volgens het Dagblad van het Noorden waren de onderhandelingen met Magnasco en zijn club gisteren in een vergevorderd stadium. Voor Magnasco ligt in de Euroborg een meerjarig contract klaar, aldus het DvhN.

 

Het vertrek van Stefano Magnasco naar FC Groningen heeft bij Universidad Católica de alarmbellen doen laten rinkelen, zo schrijft Todofutbol.cl. Maandag begint de training onder leiding van Martín Lasarte; de ploeg gaat zich voorbereiden op de Copa Chile, de Copa Sudamericana en de Clausura, het tweede deel van de competitie. Zonder Stefano Magnasco, Jorge Ormeño (naar Santiago Wanderers vertrokken) en Felipe Gutíerrez (staat in de belangstelling van FC Twente) ziet de selectie er opeens heel anders uit....

 

 

Gerelateerde artikelen:

 

09-06-2012 STEFANO MAGNASCO ONDERWEG NAAR GRONINGEN

04-06-2012 Chileense pers blijft Stefano Magnasco aan FC Groningen linken

01-06-2012 "Overgang Stefano Magnasco naar FC Groningen in afrondende fase"

30-05-2012 "FC Groningen vindt in Stefano Magnasco uit Chili beoogde rechtsback"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.