Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

120 gasten online

"Ook Thomas Enevoldsen kan naar KV Mechelen; clubs reeds akkoord"

Stand van zaken woensdag 13 juni 2012:

Thomas Enevoldsen gaf op 7 juni jl. aan dat hij open staat voor een vertrek bij FC Groningen en dat zijn telefoon altijd aan staat. Dit lijkt een goede exit-strategie geweest te zijn, want het Deense Sporten.dk meldt dat Thomas Enevoldsen net als Nicklas Pedersen naar het door Harm van Veldhoven getrainde KV Mechelen kan verkassen. Volgens de Deense krant heeft FC Groningen met de Belgische club inmiddels overeenstemming bereikt over een transfersom voor Pedersen en Enevoldsen samen.

 

Enevoldsen viert momenteel vakantie in Miami en wilde tegenover Sporten niet reageren op het bericht. Hij wacht met belangstelling af wat zijn (citaat Sporten) 'goede vriend Pedersen' weet af te spreken met Mechelen. Deze gesprekken kunnen momenteel nog niet plaatsvinden omdat Nicklas Pedersen met Denemarken actief is op het EK. Wel heeft FC Groningen aan KV Mechelen toestemming gegeven om met zowel Pedersen als Enevoldsen in contact te treden.

 

Nicklas Pedersen staat nog tot medio 2013 onder contract bij FC Groningen; Thomas Enevoldsen tot medio 2014.

 

UPDATE vrijdag 15 juni 2012:

"Gesprekken met zaakwaarnemer Enevoldsen verlopen volgens KV Mechelen voorspoedig"

Hans Nijland mag gisteren tijdens de persconferentie waarin Stefano Magnasco en Marco Bizot werden gepresenteerd dan wel gezegd hebben dat hij van Mechelen na een eerste informerende telefoontje niets van KV Mechelen heeft gehoord - VI.nl schrijft dat er wel degelijk meer 'aan de hand is': "Drie Deense spelers uit de Eredivisie vervolgen hun loopbaan mogelijk bij KV Mechelen. De nieuwe club van de bij Roda JC vertrokken trainer Harm van Veldhoven heeft interesse in Thomas Enevoldsen, Nicklas Pedersen (beiden FC Groningen) en Mads Junker (Roda JC Kerkrade). Vooral de twee Groningers lijken dicht bij een overgang. 'Wij hebben de indruk dat Pedersen zeker oren heeft naar ons voorstel', vertelde voorzitter Johan Timmermans in Het Laatste Nieuws. 'Ook met de entourage van Enevoldsen verlopen de gesprekken zeer constructief.'

 

Wij nemen aan dat er gesprekken tussen Mechelen en de zaakwaarnemer van Thomas Enevoldsen worden gevoerd (hiervoor heeft FC Groningen toestemming gegeven), en dat Mechelen wellicht in een later stadium weer met FC Groningen zal schakelen om te onderhandelen over een transfersom.

Stand van zaken woensdag 13 juni 2012:

 

Ook Mads Junker zou op het verlanglijstje van Van Veldhoven staan. Junker kan transfervrij bij Roda JC vertrekken en zou reeds met Mechelen hebben gesproken. Sporten spreekt inmiddels over een 'dansk transferbombe'.

 

Een vertrek van Thomas Enevoldsen zou overigens wel betekenen dat Robert Maaskant aan de aanvallende linker kant van zijn elftal een alternatief minder heeft; Filip Kostic zal er nu eigenlijk meteen moeten staan.

 

RTV Noord: "Nicklas Pedersen neemt pas na het EK een besluit"

RTV Noord schrijft vandaag dat er voorlopig nog geen duidelijkheid komt over de toekomst van Nicklas Pedersen: "Nicklas Pedersen neemt pas na het EK een besluit over het vervolg van zijn carrière. FC Groningen is inmiddels wel rond met het Belgische KV Mechelen over een transfer van de aanvaller. Pedersen laat via zijn zaakwaarnemer weten dat hij nog niet bezig is met een overgang: 'Nicklas richt zich eerst op het EK en daarna houdt hij zich bezig met een eventuele overgang naar een andere club. Er zijn echter meer opties', aldus Michael Stensgaard."

 

Gerelateerd artikel:

 

07-06-2012 Thomas Enevoldsen staat open voor vertrek bij FC Groningen

30-05-2012 "Nicklas Pedersen vrijwel zeker naar KV Mechelen"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.