Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

199 gasten online

"Danny Holla naar ADO Den Haag"

FC Groningen bevestigt op zondag 17 juni 2012 overgang van Holla naar ADO Den Haag

Volgens Dagblad De Limburger - Limburgs Dagblad vervolgt Danny Holla zijn loopbaan bij ADO Den Haag. Holla's zaakwaarnemer, Johan Wins, heeft dit volgens de Limburgse site vrijdag bevestigd. Wins heeft afgelopen donderdag met Hans Nijland onderhandeld over de percentages van de transfersom die al dan niet naar Holla en Wins zouden vloeien. Hierover is kennelijk overeenstemming bereikt.

 

Ook VVV-Venlo had Danny Holla graag willen vastleggen. De voorkeur van Holla, die tot 20 juni a.s. vakantie viert in Mexico, ging echter uit naar ADO Den Haag.

 

Inmiddels meldt De Telegraaf dat Holla bij ADO Den Haag een contract zal tekenen voor twee seizoenen met een optie voor nog één seizoen. Met de overgang zou een transferbedrag van rond de € 400.000 gemoeid zijn. Ook Hans Nijland laat in een tweet weten dat de clubs overeenstemming hebben bereikt over de overgang van Holla naar ADO.

 

Danny Holla zelf laat op Twitter weten dat hij vanaf nu officieel speler is van ‪ADO Den Haag. Hij bedankt FC Groningen voor tien mooie jaren.

 

FC Groningen bevestigt op zondag 17 juni 2012 de overgang van Danny Holla naar ADO Den Haag op de clubsite, en licht toe: "Danny Holla vertrekt naar ADO Den Haag. De middenvelder speelde tien jaar voor FC Groningen en werd afgelopen halfjaar verhuurd aan VVV-Venlo. Holla had in Groningen nog een doorlopend contract tot medio 2013. ADO Den Haag betaalde een afkoopsom voor de middenvelder. Meer informatie hierover zullen wij de komende dagen op deze website (www.fcgroningen.nl - red.) publiceren."

 

Transfervergoeding voor Danny Holla valt tegen

Hans Nijland schrijft op dinsdag 19 juni 2012 in zijn wekelijkse nieuwsbrief dat de transfervergoeding die FC Groningen van ADO Den Haag ontvangt voor de verkoop van Danny Holla veel lager is dan het bedrag dat De Telegraaf had genoemd: geen € 400.000 maar slechts € 167.500. Er volgt mogelijk nog een bonus bij goede prestaties van ADO Den Haag, aldus Nijland.

Zowel ADO Den Haag als FC Groningen hebben de overgang van Holla nog niet bevestigd. Op Teletekst staat echter:

 

 

Gerelateerde artikelen:

 

12-06-2012 Danny Holla wil naar ADO Den Haag; beide clubs hebben positief gesprek gehad

04-06-2012 Danny Holla speelt spelletje en stelt beslissing over toekomst uit

30-05-2012 ELF Voetbal: "Danny Holla naar ADO Den Haag"

24-05-2012 FC Groningen en VVV-Venlo akkoord over transfervergoeding Danny Holla

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.