Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

102 gasten online

KV Mechelen nog steeds in onderhandeling met Nicklas Pedersen

Stand van zaken dinsdag 26 juni 2012:

Wij hopen dat dit ons vóórlaatste stukje is over Nicklas Pedersen. Nog altijd is er geen duidelijkheid over het al dan niet slagen van de transfer van de Deen naar KV Mechelen. Gisteren berichtte het Belgische Nieuwsblad op haar website dat Mechelen nog altijd met Pedersen in onderhandeling is. Fi Vanhoof, technisch directeur van KV Mechelen: "Deze week wordt duidelijk of hij komt of niet."

 

In de papieren editie van Het laatste Nieuws stond vanochtend het volgende: "De transfer van Pedersen wordt wellicht vandaag afgerond. De Deense international van Groningen zou na Junker en Enevoldsen al de derde Deense aanwinst zijn voor Malinwa."

 

UPDATE woensdag 27 juni 2012:

Nicklas Pedersen wil niet vóór a.s. maandag beslissen over KV Mechelen; nog groot verschil tussen vraag en aanbod; Mechelen denkt na of het achter alternatieven aangaat

Ook vandaag worden we door de Belgische dagbladen weer op onze wenken bediend met actuele info's over de stand van zaken rond de onderhandelingen tussen Nicklas Pedersen en KV Mechelen. De Gazet van Antwerpen, editie Metropool Stad, schrijft dat Pedersen pas a.s. maandag een beslissing neemt over zijn toekomst. De krant meldt vandaag in de papieren editie het volgende: "De Deense offensieve middenvelder vertoeft nog op vakantie in Spanje na zijn deelname aan het EK en wil eerst een bezoek brengen aan de club vooraleer zijn ja-woord te geven. Dat zal ten vroegste maandag gebeuren. Intussen wordt wel verder onderhandeld over zijn persoonlijke voorwaarden. De clubleiding moet nog intern overleggen of het eventueel een alternatieve piste bewandelt." Het Laatste Nieuws voegt toe dat Pedersen a.s. maandag inderdaad naar Mechelen komt, maar dat er nog een groot gat gaapt tussen het aanbod van Mechelen en de door Pedersen gewenste vergoeding. De krant formuleert het op z'n Belgisch als volgt: "Financieel is de zee tussen KV Mechelen en mogelijke aanwinst Pedersen nog heel diep."

 

Nicklas Pedersen lijkt hoog in te zetten. Zijn gedrag en ogenschijnlijk verdwenen realiteitszin haalt bij ons, en wellicht eveneens bij Hans Nijland, de volgende legendarische uitspraak naar boven: "Hier zwijgt de spreker stil. Hij snikt en kan niet meer."

Stand van zaken dinsdag 26 juni 2012:

De afgelopen zondag in Denemarken opgelaaide geruchtenstroom rond de vermeende interesse van FC Nordsjælland in Pedersen lijkt alweer te zijn opgedroogd. Wellicht was dit een doorzichtige truc van Pedersen en zijn zaakwaarnemer om Mechelen een betere aanbieding te laten verstrekken. 

 

Wij hopen dan er snel duidelijkheid komt over het vervolg van de carrière van Nicklas Pedersen.

 

Sluiten zij zich binnenkort bij Mechelen

in elkaars armen?

 

Deense bondscoach adviseerde Nicklas Pedersen hoger te mikken dan KV Mechelen

Ook een andere Belgische krant, de Gazet van Antwerpen, editie Metropool Stad, ging vanochtend in op de stand van zaken rond Nicklas Pedersen. Wij citeren: "Na de komst van Junker en Enevoldsen wil KV nog een spelmaker aantrekken. Nicklas Pedersen (Groningen) is nog steeds de topkandidaat, met Semir Stilic (Lech Poznan) en Roland Alberg (Excelsior) als alternatieven. “Er wordt intensief onderhandeld met Pedersen”, aldus voorzitter Johan Timmermans. “Zijn bondscoach Morten Olsen had hem gezegd dat hij hoger moest mikken, maar wij proberen hem ervan te overtuigen dat KV de ideale club is om zijn carrière te relanceren. Hopelijk kunnen we zijn komst één van de volgende dagen afronden. In dat geval zit onze transferactiviteit erop.”


"De geruchten dat Jonas Ivens zou terugkeren, kloppen niet", zo schrijft de Gazet van Antwerpen. Waarschijnlijk is er sprake geweest van een telefoontje richting het adres van de clubleiding van FC Groningen, zonder dat hieruit concrete transferactiviteit is gekomen.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.