Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

145 gasten online

"Feyenoord, FC Twente en Dinoma Zagreb geïnteresseerd in Edison Flores"

Exact een week geleden schreven we in dit artikel dat er volgens Libero.pe deze maand duidelijkheid zou komen over het vervolg van de carrière van Edison Flores, de 18-jarige aanvallende middenvelder van Universitario de Deportes uit Peru. Vier clubs zouden op Flores geboden hebben, te weten FC Groningen, PSV, Valencia en Racing Santander.

 

De Peruaanse journalistieke jungle wordt vandaag treffend belichaamd door Perú.com, dat drie andere clubs introduceert die achter Flores aan zouden zitten, en wel Feyenoord, FC Twente en het eerder door ons genoemde Dinamo Zagreb.

Ene Ayar López Cano, die een vertrouwenspersoon van Universitario-werknemer Rocío Chávez zou zijn, heeft dit in het radioprogramma Sin Casette van Radio Ovación gemeld, aldus Perú.com.

 

 

Onduidelijk is op dit moment in hoeverre FC Groningen, dat steevast werd genoemd in de Peruaanse berichtgeving omtrent Flores, op dit moment geïnteresseerd in de vleugelaanvaller is. Op dit moment lijkt FC Groningen meer baat te hebben bij het verkopen of verhuren van middenvelders dan bij het aantrekken daarvan. We weten echter niet of er op dit moment achter onze schermen spelers uit de selectie van FC Groningen in beeld zijn om andere clubs te versterken. Mocht dit zo zijn, dan zou Edison Flores mogelijk wel in beeld zijn.

 

 

Gerelateerde artikelen:

 

19-05-2012 "Dinamo Zagreb tot nu toe enige club die concreet is voor Edison Flores"

14-05-2012 "Zaakwaarnemers Flores naar Europa voor gesprekken met o.a. FC Groningen"

03-05-2012 "Zaakwaarnemer van Edison Flores praat met FC Groningen en Napoli"

29-04-2012 Peruaanse pers: "FC Groningen heeft belangstelling voor Edison Flores"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.