Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

88 gasten online

"FC Utrecht hoopt deze week met Mark Diemers rond te komen"

UPDATE vrijdag 27 juli 2012: Mark Diemers definitief naar FC Utrecht

Stand van zaken woensdag 25 juli 2012:

Op dinsdag 17 juli 2012 schreven we in dit artikel dat Mark Diemers eind vorige week een keuze zou maken voor AZ, FC Utrecht of FC Groningen. Tegenover fcgonline heeft Diemers gisteren, 24 juli jl., laten weten nog in onderhandeling te zijn met één club, en dat hij verwacht dat er a.s. vrijdag meer duidelijkheid zal komen. De clubnaam wilde hij niet verraden, maar in de papieren editie van Voetbal International komt Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht, aan het woord.

 

In het artikel staat dat FC Utrecht zich nog deze week met Diemers hoopt te versterken. Van Schaik: "Met Diemers zijn we in de afrondende fase, wij hopen deze week rond te komen. Als dat gebeurt, zal hij dit seizoen nog in Leeuwarden blijven. Wij rekenen erop dat ons verhaal goed is overgekomen en dat hij kiest voor onze plannen. En vooral voor de ambities van onze club voor de komende jaren. Hij is een speler die past bij het voetbal dat wij als FC Utrecht willen gaan spelen. Wij willen als club investeren in jeugdig talent dat via FC Utrecht zich kan ontwikkelen op weg naar de top."


UPDATE donderdag 26 juli 2012: "FC Utrecht en SC Cambuur hebben akkoord bereikt over Diemers"

Omrop Fryslân bericht op donderdag 26 juli 2012 dat FC Utrecht en SC Camnbuur het inmiddels over de transfersom eens zijn geworden. Diemers zelf moet nog tot een akkoord komen, zo schrijft de site in onvervalst Fries dialect. FC Utrecht zou AZ, FC Groningen, Udinese en Genoa hebben afgetroefd in de jacht op het talent.

 

UPDATE vrijdag 27 juli 2012: Mark Diemers definitief naar FC Utrecht

Op vrijdag 27 juli 2012 schrijft SC Cambuur op de clubsite dat Cambuur en FC Utrecht het eens zijn geworden over de transfer van Mark Diemers naar FC Utrecht. De 18-jarige Diemers tekent voor vier jaar bij de Domstedelingen en zal het eerste jaar aan Cambuur worden uitgeleend. De transfersom is niet bekend gemaakt.

 

Mark Diemers op de clubsite van FC Utrecht over zijn motivatie: "Ik kies bewust voor FC Utrecht. Het is een volksclub, waar een goede sfeer heerst. De vooruitzichten bij deze club zijn goed en ik weet dat mijn kansen hier gaan komen. Ik kon kiezen uit een reeks van clubs, maar bij FC Utrecht is het gevoel gewoon heel goed." Technisch manager a.i. Henny Lee van FC Utrecht omschrijft Diemers als een exceptioneel talent.

 

Helaas, FC Groningen grijpt naast dit talent. Desondanks: Mark, veel succes gewenst!

Stand van zaken woensdag 25 juli 2012:

 

Wij hopen dat Mark Diemers alsnog voor FC Groningen kiest, in de wetenschap dat hij zich juist bij de FC - een club met een uistekende jeugdopleiding en een prima beloftenelftal, kortom een club met alle ingrediënten voor een zorgvuldige doorstroom naar het eerste elftal - kan ontplooien, maar ons bekruipt het gevoel dat onze hoop lichtelijk ijdel aan het worden is...

 

 

Gerelateerde artikelen:

 

14-07-2012 Mark Diemers: "Ik kies de club waar ik het beste gevoel bij heb"

19-06-2012 Naast FC Groningen heeft ook FC Utrecht belangstelling voor Mark Diemers

11-06-2012 Verhuist Mark Diemers van SC Cambuur naar FC Groningen?

28-04-2012 Mark Diemers mogelijk 'vast' naar Jong FC Groningen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.