Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

133 gasten online

Flores stapt vannacht in het vliegtuig en landt morgenmiddag op Schiphol

De bespiegelingen waren de afgelopen tijd niet van de lucht: wanneer zou Edison Flores naar Nederland reizen om met FC Groningen in onderhandeling te gaan? Het Peruaanse Depor.pe schrijft nu echter dat wat eergisteren ook al door Perú.com werd gemeld, zie ons artikel van 14 augustus 2012. Volgens Depor.pe stapt Edison Flores om 20:45 uur plaatselijke tijd in de Peruaanse hoofdstad Lima in een KLM-vliegtuig.

 

Wij denken dat het om vlucht KL0744 gaat, met vertrektijd 20:15 uur plaatselijke tijd (in Nederland is het dan 03:15 uur in de nacht van donderdag op vrijdag) en aankomsttijd op Schiphol morgenmiddag om 15:40 uur. Een vlucht van bijna 12,5 uur; de afstand die de Boeing 777 moet afleggen bedraagt dan ook 10.520 km.

 

Flores reist in het gezelschap van zijn zaakwaarnemer, Carlos Gonzales. Depor.pe weet te melden dat Flores zijn laatste wedstrijd voor Universitario heeft gespeeld en alleen zal terugkeren om wat zaken te regelen, waarna hij zich weer in Groningen bij de 'cuadro verde' (verde=groen) zal vervoegen.

 

Klik hier voor het laatste interview met Edison Flores vlak voordat hij in het vliegtuig naar Nederland stapte!

 


Edison Flores, vlak vóór zijn vertrek naar Nederland

Overigens zou er volgens het Dagblad van het Noorden nóg iemand met Flores en Gonzales meereizen, en wel iemand die de zaken van Universitario de Deportes behartigt. 

 

Gerelateerd artikel:

 

14-08-2012: "FC Groningen en Universitario hebben overeenstemming over Flores bereikt"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.