Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

125 gasten online

"Go Ahead Eagles concreet geïnteresseerd in Tim Keurntjes"

UPDATE woensdag 22 augustus 2012: "Go Ahead Eagles ziet af van aantrekken Keurntjes"

Stand van zaken zaterdag 18 augustus 2012:

Go Ahead Eagles is concreet geïnteresseerd in Tim Keurntjes. Bij de club uit Deventer, die na twee competitierondes op een keurige zesde plaats in de Jupiler League staat, zou Keurntjes komend seizoen hoogstwaarschijnlijk meer speeltijd krijgen dan bij het eerste elftal van FC Groningen, en daarom nemen wij aan dat zowel FC Groningen als Keurntjes niet onwelwillend tegenover de interesse uit Deventer staan.

 

FC Groningen nam Tim Keurntjes twee seizoenen geleden over van Jong De Graafschap; Keurntjes heeft een aflopend contract. Niet duidelijk is onder welke condities de Eagles Keurntjes zouden willen overnemen. FC Groningen zal het voor een definitief afscheid van Keurntjes nog te vroeg vinden. Reëel lijkt het dat het contract van Keurntjes tussentijds wordt verlengd waarna hij verhuurd zou kunnen worden. Ook zou Keurntjes verkocht kunnen worden waarbij FC Groningen een soort terugkoopclausule kan bedingen.

 

RTV Noord citeert op zondag 19 augustus 2012 Hans Nijland over het feit dat GA Eagles zich bij FC Groningen voor Tim Keurntjes heeft gemeld: "Het verhuren van Tim zou een optie zijn. Hij heeft een aflopend contract dat wij in dat geval eerst willen verlengen. Maar er zijn ook andere opties voor een tijdelijk vertrek mogelijk."

 

UPDATE woensdag 22 augustus 2012: "Go Ahead Eagles ziet af van aantrekken Keurntjes"

RTV Noord schrijft op woensdag 22 augustus 2012 dat Go Ahead Eagles aan FC Groningen heeft laten weten dat het besloten heeft af te zien van de komst van Tim Keurntjes, die bij FC groningen nog een contract heeft tot medio 2013. RTV Noord voegt toe: 'De trainer van Go Ahead Eagles, Erik ten Hag, heeft Keurntjes afgelopen maandagavond nog bekeken in een wedstrijd van de beloften van Groningen. Daarna heeft de club uit Deventer besloten om geen poging te ondernemen om Keurntjes voor de rest van dit seizoen te huren.' Tim Keurntjes was afgelopen maandag de aanvoerder van Jong FC Groningen dat in Amsterdam met 0-0 gelijkspeelde tegen Jong ajax.

 

Het is overigens niet uitgesloten dat Keurntjes naar een andere club vertrekt. Hans Nijland schreef gisteren in zijn nieuwsbrief dat er naast Go Ahead Eagles nog andere, niet met name genoemde clubs zijn die belangstelling voor de 21-jarige middenvelder hebben.

Eerder dit jaar, in juni, stond Keurntjes nog in de belangstelling van RKC Waalwijk. Keurntjes zelf zag een overgang naar de Brabantse club toen niet zitten.

 

Gerelateerd bericht:

 

14-06-2012 RKC Waalwijk informeert bij FC Groningen naar Tim Keurntjes

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.