Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

48 gasten online

Hans Nijland:"Verwachten snel een beslissing te nemen over welke verdediger we willen aantrekken"

FC Groningen heeft zich nog niet bij PSV gemeld voor centrale verdediger Timothy Derijck. Dit zegt Hans Nijland in een vraaggesprek met het Algemeen Dagblad dat in de papieren uitgave van de krant is gepubliceerd. Nijland:"Ik kan niet ontkennen dat voetballers die bij een grote club buiten de boot dreigen te vallen, zoals Wisgerhof en Derijck, interessant voor ons zijn." Toch heeft de Trots van het Noorden nog geen contact opgenomen met PSV over de mogelijkheden om Derijck over te nemen:"We verwachten snel een beslissing te nemen over welke verdediger we willen aantrekken.", aldus Nijland in het Algemeen Dagblad.

 

VI: "FC Groningen hoopt deze week een centrale verdediger te presenteren;

volgens Robert Maaskant zijn er naast Derijck nóg twee à drie opties"

De papieren editie van Voetbal International schrijft vandaag dat FC Groningen hoopt nog deze week een centrale verdediger te presenteren. Robert Maaskant komt in het blad aan het woord. Volgens Maaskant zijn er na het afwijzen door Peter Wisgerhof van de belangstelling van FC Groningen nog meer opties, waaronder Timothy Derijck. Maaskant: "We willen graag een centrale verdediger erbij hebben. Timothy is een kandidaat, maar we hebben nóg twee, drie jongens op het oog. Vooralsnog hebben we geen contact gezocht met PSV."

 

 

Of onze favoriet, de clubloze Mattias Bjärsmyr, één van de opties is weten we niet. Het Zweedse Fotbollskanalen linkt hem vandaag aan NAC Breda, RKC Waalwijk, Maccabi Tel Aviv en FC Karpaty uit Oekraïne. Bjärsmyr zou volgens de Zweedse site snel een beslissing over zijn toekomst nemen.

Het management van de speler zelf heeft afgelopen maandag contact opgenomen met FC Groningen om te informeren in hoeverre de interesse van de club in de diensten van de Belg serieus is. Naast FC Groningen zou inmiddels ook het Schotse Celtic kandidaat zou zijn om Derijck aan de selectie toe te voegen, zo meldt het Belgische Nieuwsblad. Maar ook Celtic heeft nog niet bij PSV geïnformeerd naar de voorwaarden voor een eventuele overname van Derijck. Volgens de Belgische krant is het ook nog steeds mogelijk dat Anderlecht naar de diensten van Derijck zal gaan hengelen aangezien Nicklas Moisander, tot nu toe de gewenste versterking voor de defensie van de paars-witten, ervoor gekozen heeft om zijn carriere in Amsterdam voort te zetten.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.