Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

121 gasten online

Komst van Timothy Derijck en Edison Flores naar FC Groningen lijkt nabij

Er lijkt schot te komen in het invullen van de twee laatste vacatures in de spelersgroep van FC Groningen. Scott Burns, journalist van de Schotse Daily Express, schrijft dat Timothy Derijck niet naar Celtic vertrekt omdat hij op het punt staat om aan FC Groningen te worden verhuurd.

 

Gisteren schreven we al in dit artikel dat het management van Derijck afgelopen maandag contact met FC Groningen heeft opgenomen om te informeren in hoeverre de interesse van de club in de diensten van de Belg serieus is.

 

Terra Argentina meldt dat Edison Flores tegenover Radio Ovació heeft verklaard dat de twijfels over een overgang van hem naar FC Groningen ongegrond zijn. Hij zegt dat hij naar Peru is teruggekeerd om de laatste zaken rond zijn tewerkstellingsvergunning te regelen en dat hij dan weer naar Groningen gaat om een vierjarig contract te tekenen. Hij laat zich positief uit over zijn verblijf in Groningen: het was een mooie ervaring om de club en de stad te zien.

 

ELF Voetbal maakt inmiddels ook melding van bovenstaande. Thijs Slegers, PSV-watcher van Voetbal International, zegt op Twitter dat het nog lang niet zeker is dat Timothy Derijck op huurbasis naar FC Groningen vertrekt. Slegers ontkent dus niet dat 'er wat speelt'. Derijck staat vanavond overigens in Montenegro in de basis van PSV. Basiskrachten als Narsingh, Bouma en Willems worden gespaard. Thijs Slegers omschrijft het in een tweet als volgt: "Denk dat Derijck etalage-wissel is."

Het kan natuurlijk zijn dat beide media voor hun beurt spreken en dat de komst van beide spelers naar FC Groningen minder zeker is dan ze doen voorkomen. Anderzijds heeft Voetbal International gisteren gemeld dat FC Groningen hoopt nog deze week een centrale verdediger te presenteren. Hans Nijland verklaarde bovendien in het Algemeen Dagblad dat hij verwachtte snel een beslissing te nemen over welke verdediger FC Groningen zou willen aantrekken. 

 

Timothy Derijk staat vanavond overigens in de basis van PSV dat in het warme Montenegro een Europese uitwedstrijd speelt tegen FK Zeta Golubovci. Voor Edison Flores staat vandaag een interland met Peru U20 tegen Colombia U20 op het programma. Of Flores in de basis staat of op de bank begint proberen we nog uit te zoeken.

 

Ons rest niets anders dan onze ogen langzaam weer het formaat van lasogen te laten aannemen. Nog een dikke week en de transfer window zit erop!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.