Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

110 gasten online

Versterking in verdediging blijft uit: Udinese verhuurt Ekstrand aan Watford

Henk Veldmate had in de Zweedse pers al verklaard dat FC Groningen heeft moeten kiezen tussen een vleugelaanvaller en een centrale verdediger toen bleek dat Andraz Kirm niet gehuurd zou worden (zie ons artikel van gisteren). FC Groningen heeft toen de voorkeur gegeven aan het contracteren van Kirm, die vanavond al gedebuteerd heeft in de met 0-1 gewonnen uitwedstrijd bij ADO Den Haag. De transfer window duurt in Nederland nog tot vanavond 24 uur, maar door de naam van Joel Ekstrand kan definitief een streep.

 

Ekstrand wordt door zijn club, het Italiaanse Udinese, verhuurd aan het Engelse Watford FC, dat uitkomt in de Premiership, het op één na hoogste niveau in Engeland. Dit bericht Udinese op haar clubsite. Overigens vertrekken er nog drie spelers van Udinese op huurbasis naar Watford, te weten Sergio Piccoli Neuton, Fernando Forestieri en Jean-Alain Fanchone.

 

Opvallend: de transfer windows sluiten in sommige landen pas na vandaag. Er kunnen ook in september nog spelers verkassen naar Denemarken (2/9), Frankrijk (4/9), Turkije (5/9), Rusland (6/9) en Portugal (21/9).

De centrale verdediging van FC Groningen bestond vanavond uit Virgil van Dijk en Johan Kappelhof. Dit duo stond redelijk, gaf achterin niets weg en kan gaandeweg dit seizoen o.i. alleen maar beter op elkaar ingespeeld raken. Met het feit dat er door FC Groningen zeer waarschijnlijk geen ervaren verdediger gecontracteerd zal worden kunnen we dan ook leven, ook al omdat de A-selectie na het vertrek van Tim Keurntjes en de komst van Andraz Kirm nog altijd uit 24 spelers bestaat en hiermee bepaald niet klein genoemd kan worden. 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.