Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

209 gasten online

News of the World: Portsmouth wil transfervrije Lovre

Volgens News of the World is Premier League club Portsmouth erin geïnteresseerd Goran Lovre transfervrij van FC Groningen over te nemen. Lovre heeft onlangs te kennen gegeven zijn aan het einde van het seizoen aflopende verbintenis niet te willen verlengen. Deze transfervrije status heeft nu kennelijk de interesse van de nummer laatst van de Premier League, Portsmouth, gewekt. Maar ook al zouden Lovre en de club het eens worden over een contract, Portsmouth heeft nog wel een probleem: vanwege de slechte financiële situatie heeft de FA de club namelijk een transferverbod opgelegd.

 

Onduidelijk is ook hoe News of the World tot de volgende conclusie komt: "The midfielder, 27, is out of contract with his Dutch club FC Groningen in the summer and will be allowed to quit in January without a fee." Lijkt niet aannemelijk dat FC Groningen Lovre al in de winterstop gratis laat vertrekken, en ook een dergelijke constructie in zijn contract lijkt niet voor de hand liggend. Nou heeft Goran Lovre wel vaker bewezen niet zo heel precies te weten wat er in zijn contract staat, maar we mogen toch wel aannemen dat hij Portsmouth niet wijs gemaakt heeft in de winterstop transfervrij te zijn. Een andere mogelijkheid is natuurlijk, dat men bij Portsmouth in de war is met Gonzalo García, die wél in de uitverkoop gegooid is. We wachten voorlopig rustig af.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.