Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

76 gasten online

24 december 2009: Telegraaf: Nijland topkandidaat voor opvolging Jan Reker bij PSV;

6 januari 2010: Tiny Sanders (en dus niet Nijland) per 1 juli a.s. algemeen directeur van PSV

 

Jan Reker heeft PSV afgelopen woensdag, 23 december 2009, laten weten zijn contract, dat aan het einde van het seizoen afloopt, niet te willen verlengen. Hierdoor is meteen een geruchtenstroom op gang gekomen over de mogelijke opvolging. De Telegraaf weet vandaag, 24 december 2009, op haar site te melden dat Hans Nijland, nu nog algemeen directeur van FC Groningen, de topkandiaat zou zijn om Reker op te volgen.

 

UPDATE 6 januari 2010: De officiële clubsite van PSV meldt vandaag: "De Raad van Commissarissen van PSV maakt bekend Tiny Sanders benoemd te hebben tot algemeen directeur van PSV per 1 juli 2010 . Sanders zal per 1 april in dienst treden bij PSV en de eerste 3 maanden ingewerkt worden door Jan Reker. In de nieuwe structuur zal hij eindverantwoordelijk worden over de gehele organisatie." Hans Nijland gaat dus niet naar Eindhoven!

 

Drie jaar gelden was PSV ook al aan de diensten van de succesvolle Nijland geïnteresseerd, maar toen verkocht Hans Nijland PSV uiteindelijk op het laatste moment "nee". Of hij een vertrek naar Eindhoven nu wél ziet zitten, is niet bekend. President-commissaris Frits Schuitema van PSV wil niet direct reageren op de naam van Nijland: "We hebben destijds met meerdere mensen gesproken. Het lijkt me logisch dat we ook onze oude contacten zullen nagaan."

 

Bij PSV zou Hans Nijland ook zoon Stef weer tegenkomen, die 1,5 jaar geleden al de overstap van FC Groningen naar PSV maakte.

 

 

UPDATE: In het DvhN van vandaag, 28 december 2009, reageert Nijland op de geruchten. Hij geeft aan nog géén contact gehad te hebben met PSV, "maar als een club als PSV geïnteresseerd in jou zou zijn is dat een groot compliment." Hij zegt niet op voorhand dat het geen zin heeft om contact met hem op te nemen. "Maar iedereen die mij een klein beetje kent weet dat ik met mijn hele ziel en zaligheid voor FC Groningen werk. Ik sta op met de club en ga ermee naar bed. Het enthousiasme is nog steeds hartstikke groot."


Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.