Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

84 gasten online

FC Groningen en Waasland-Beveren nog altijd in gesprek over verhuur Ivens

Op zondag 11 november jl. werd bekend dat FC Groningen met het Belgische Waasland-Beveren in gesprek was over een verhuur van Jonas Ivens, vanaf de winterstop aan de huidige nummer 14 van de hoogste Belgische divisie, de Eerste Klasse. Zie ons artikel van die dag. Vandaag kunnen we in de papieren editie van Voetbal International lezen dat beide clubs nog altijd met elkaar in gesprek zijn; een vertrek van Ivens naar Waasland-Beveren is volgens het blad erg waarschijnlijk.

 

De informatie is gebaseerd op uitlatingen van Hans Nijland, afgelopen maandagavond aan VI-redacteur en FC Groningen-volger en -kenner Stef de Bont. In het gesprek gaf Nijland aan te vermoeden dat er ook nog interesse van andere clubs zou zijn.

Jonas Ivens heeft in Groningen nog een contract tot medio 2014. Hij staat momenteel vierde op de 'ranglijst van centrale verdedigers', aangezien hij Virgil van Dijk, Kees Kwakman en nu ook Nick Bakker vóór zich moet dulden. Een verhuur tot het einde van dit seizoen lijkt dan ook het beste voor zowel FC Groningen, dat te kampen heeft met een te grote selectie, als voor Jonas Ivens zelf, die op die manier aan meer speeltijd zou toekomen. De 28-jarige Belg speelde dit seizoen pas één wedstrijd: op 4 november jl. werd hij in de 17e minuut van het met 1-2 verloren thuisduel tegen N.E.C. als invaller voor Virgil van Dijk in de ploeg gebracht.

 

Jonas Ivens op 27 juni 2010, toen hij samen

met Maikel Kieftenbeld werd gepresenteerd


Gerelateerd artikel:

 

11-11-2012 "Jonas Ivens wordt in de winterstop aan een Belgische club verhuurd"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.