Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

120 gasten online

"Jonas Ivens op weg naar Waasland-Beveren"

UPDATE: Waasland-Beveren en FC Groningen bevestigen verhuur Jonas Ivens

Er lijkt schot te zitten in de sinds begin november lopende onderhandelingen tussen het Belgische Waasland-Beveren en FC Groningen over de verhuur van Jonas Ivens. Volgens Voetbalkrant.com zou Dirk Poppe, manager van Waasland-Beveren, bevestigd hebben dat Ivens waarschijnlijk tot het einde van dit seizoen voor de huidige nummer 13 van de hoogste Belgische divisie zal uitkomen.

 

Poppe: "Hij is Belg, Vlaming en van Beveren, dat speelt wel mee. Het zou deze week in orde komen. We zouden hem huren tot het einde van dit seizoen en dan zullen we wel zien."

 

Volgens het Dagblad van het Noorden denkt FC Groningen Jonas Ivens nog vóór de jaarwisseling aan Waasland-Beveren te verhuren.

 

UPDATE woensdag 26 december 2012:

"Waasland-Beveren huurt Jonas Ivens voor zes maanden; geen optie tot koop"

FC Groningen heeft er op Tweede Kerstdag geen gras over laten groeien. Wist het eerder vanavond Tom Hiariej al op huurbasis aan FC Emmen te slijten, later op de avond is ook de tijdelijke overgang van Jonas Ivens aan Waasland-Beveren in kannen en kruiken gekomen, althans volgens de Belgische sportjournalist Sven Claes, die bericht dat Waasland-Beveren de komende zes maanden over de Belgische verdediger kan beschikken. De club heeft volgens hem geen optie tot koop bedongen.

 

Wij gaan ervan uit dat de tijdelijke overgang van Jonas Ivens op donderdag 27 december 2012 door beide clubs wordt bevestigd. Wij wensen hem nu alvast heel veel succes!

 

Het Dagblad van het Noorden schrijft op donderdag 27 december 2012 dat Jonas Ivens de komende zes maanden aan Waasland-Beveren wordt verhuurd.

 

Waasland-Beveren en FC Groningen bevestigen verhuur Jonas Ivens

Inmiddels heeft Waasland-Beveren Jonas Ivens op de website van de club welkom geheten. Ivens heeft vanmorgen het contract getekend dat hem voor een half jaar aan de club bindt waar de Belg zijn carrière ooit is begonnen.

 

Foto: Homepage Waasland-Beveren

 

Inmiddels heeft ook FC Groningen op de clubsite bevestigd dat Jonas Ivens de rest van het seizoen voor Waasland-Beveren zal spelen.

Waasland-Beveren speelde vandaag met 1-1 gelijk tegen Racing Genk. De vermoedelijke tijdelijke volgende club van Jonas Ivens is met een opmars bezig, aangezien het eerder dit seizoen nog op de 16e en laatste plaats was terug te vinden. Dirk Poppe is met de huidige 13e plaats niet tevreden: "Mijn ambitie is de tiende of elfde plaats. We zullen wel zien waar we eindigen. We zijn op dit moment goed bezig. De mentaliteit in de kleedkamer is goed, de groepsmentaliteit is de sterkte van onze club."

 

Het zou voor FC Groningen en voor Jonas Ivens goed zijn indien de verhuur op korte termijn zijn beslag zou kunnen krijgen. FC Groningen kampt met een te grote selectie, en Ivens kan dan eindelijk weer aan speeltijd toekomen. Ivens heeft in Groningen nog een contract tot medio 2014. Hij staat momenteel vierde op de 'ranglijst van centrale verdedigers', aangezien hij Virgil van Dijk, Kees Kwakman en nu ook Nick Bakker vóór zich moet dulden.

 

Jonas Ivens kent Waasland-Beveren goed: hij speelde er in de jeugdopleiding en debuteerde in 2003 in de hoofdmacht. Via KMSK Deinze belandde hij in 2006 bij KV Mechelen.

 

Gerelateerde artikelen:

 

18-12-2012 "FC Groningen en Waasland-Beveren in onderhandeling over verhuur van Jonas Ivens"

12-12-2012 FC Groningen en Waasland-Beveren nog altijd in gesprek over verhuur Ivens

11-11-2012 "Jonas Ivens wordt in de winterstop aan een Belgische club verhuurd" 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.