Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

62 gasten online

David Texeira weet niets van interesse ADO Den Haag maar sluit ook niets uit

Gisteravond doken o.a. op ADO Den Haag-fansite Club achter de duinen geruchten op dat ADO Den Haag David Texeira in de winterstop op huurbasis van FC Groningen zou willen overnemen. Ongeveer acht spelers mogen FC Groningen verlaten, en wij denken dat David Texeira één van hen is. Texeira zelf laat ons desgevraagd vanuit zijn geboorteland Uruguay weten niet op de hoogte te zijn van mogelijke interesse van ADO Den Haag, maar voegt eraan toe dat de Hagenese interesse misschien wel mogelijk is.

 

Hij keert op 3 januari a.s. terug naar Nederland om zich bij de selectie van FC Groningen te voegen die in Spanje een trainingskamp zal houden.

 

Hans Nijland: "FC Groningen verhuurt David Texeira bij voorkeur niet"

Hans Nijland laat op woensdag 2 januari 2013 tegenover Voetbal International weten dat FC Groningen David Texeira bij voorkeur niet verhuurt. Dit betekent dat hij bij FC Groningen blijft indien zich geen andere club meldt die hem wil kopen. Nijland: "Een verhuurperiode geniet niet onze voorkeur. Er is op dit moment ook niks concreet. Hij is nu even uit beeld, maar heeft vorig seizoen een half jaar uitstekend gepresteerd. Dat kan zo weer terugkomen." (bron: Stef de Bont; VI.nl)

 

Volgens VI.nl is David Texeira op dit moment vierde keus omdat hij door Género Zeefuik, Richairo Zivkovic én door middenvelder Michael de Leeuw voorbij is gestreefd.

David Texeira speelde tot nu toe 44 wedstrijden voor FC Groningen, waarin hij tien maal scoorde. Dit seizoen deed Robert Maaskant 13 maal een beroep op hem. Hij wist het net slechts één maal te vinden, en wel op 19 augustus jl. in de thuiswedstrijd tegen Willem II, een wedstrijd die teleurstellend in 1-1 eindigde.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.