Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

81 gasten online

"Willem II en Helmond Sport informeren naar Hyun Jun Suk"

Het Dagblad van het Noorden heeft vanavond bericht dat Willem II en Helmond Sport naar Hyun Jun Suk hebben geïnformeerd. Niet duidelijk is of de vragen van de beide Brabantse clubs een vooralsnog informeel karakter hadden, of dat er op korte termijn onderhandelingen met één van beide clubs gevoerd zullen worden. Hyun Jun Suk werd op 27 juni 2011 gecontracteerd. Hij tekende een tweejarig contract, dat medio 2013 derhalve afloopt; bij hem is een eenzijdige optie bedongen om het contract met twee seizoenen te verlengen (bron: clubsite FC Groningen).

 

Willem II toonde op 29 augustus 2012, overigens net als VVV-Venlo, ook al belangstelling voor Suk. Het koos toen echter voor de Luxemburgse spits Aurélien Joachim van F91 Dudelange die op huurbasis werd ingelijfd. Joachim brak eind oktober in het duel tegen ADO Den Haag zijn rib, maar is van deze blessure inmiddels hersteld.

 

Eindhovens Dagblad: "Hyun Jun Suk wordt door zaakwaarnemer overal aangeboden maar is voor Helmond Sport veel te duur om te huren"

Bart Hoffman, sportverslaggever bij het Eindhovens Dagblad, zegt dat Suk zijn carrière ongetwijfeld niet bij Helmond Sport zal voortzetten: "Hyun-Jun Suk van FC Groningen wordt overal aangeboden door zijn agent. Ook aan Helmond Sport, maar hij is (veel) te duur om te huren", zo verklaart hij op Twitter.

Gerelateerd artikel:

 

29-08-2012 Hyun Jun Suk in de belangstelling van VVV-Venlo en Willem II

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.