Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

124 gasten online

"Newcastle United heeft £ 5 miljoen (€ 6 miljoen) over voor Virgil van Dijk"

Het bericht kan op z'n minst speculatief genoemd worden, maar volgens het Engelse FansFC.com is Newcastle United vastbesloten om Virgil van Dijk te contracteren. Werd er in de berichtgeving van begin september jl. nog gesproken over een transfersom van £ 2,5 miljoen (€ 3,1 miljoen), zie ons bericht van 13 september 2012, vier maanden later is dit bedrag in het informele circuit inmiddels verdubbeld.

 

FansFC schrijft nl. dat Newcastle United ca. £ 5 miljoen (€ 6 miljoen) over zou hebben voor onze centrale verdediger.

 

Het artikel, dat kopt met 'Van Dijk a must for Newcastle United', meldt dat Newcastle-trainer Alan Pardew vermoedelijk niet lang meer over de door heimwee geplaagde Argentijnse verdediger Fabricio Coloccini zal kunnen beschikken. Hij heeft Virgil van Dijk tot zijn 'number one target' uitgeroepen, aldus de Britse site.

Gevreesd moet worden dat FC Groningen bedragen in deze orde van grootte uit bedrijfseconomisch oogpunt niet zal kunnen weigeren. Overigens vinden we dit bedrag voor een jonge verdediger wel wat aan de hoge kant. Uiterlijk over twee weken weten wat de speculatie rond Virgil van Dijk waard is geweest!

 

Gerelateerde artikelen: 

 

13-09-2012 Engelse pers: "Newcastle United wil Virgil van Dijk in januari contracteren"

20-03-2012 Newcastle United wil Virgil van Dijk 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.