Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

73 gasten online

Camilo Mayada lijkt te kiezen voor Braziliaans avontuur - FC Groningen kan hem van lijstje schrappen

Het had niet veel gespeeld of Camilo Mayada zou een jaar geleden door FC Groningen zijn gecontracteerd. De aanvallende middenvelder van het Uruguayaanse Danubio F.C. wachtte op een Zuid-Amerikaans vliegveld op een telefoontje van de clubleiding van de Trots van het Noorden om naar Groningen af te reizen, maar het draaide uiteindelijk op een 'no go' uit.

 

Mayada werd nl. gezien als de vervanger van Maikel Kieftenbeld, op wie Club Brugge een fors bod had uitgebracht. FC Groningen weigerde het eerste bod, waarna de Belgen zich terugtrokken uit de onderhandelingen. Kieftenbeld bleef bij FC Groningen en Mayada bleef bij Danubio.

 

Mocht FC Groningen Camilo Mayada nog altijd op een lijstje hebben staan, hetgeen wij gezien de discussie over het aantrekken van Zuid-Amerikaanse spelers sterk betwijfelen, dan kan door de naam van hem vermoedelijk een streep worden gehaald. Het heeft er alle schijn van dat Camilo Mayada Uruguay verruilt voor het Braziliaanse Clube Atlético Paranaense, dat in de Braziliaanse Serie B op een derde plaats is geëindigd. (Bronnen: 1; 2)

Carlos Mayada is op 8 januari jl. 22 jaar oud geworden. Hij trainde in januari 2010 samen met David Texeira op proef mee met Jong FC Groningen, zie ons artikel van 26 januari 2010. Zijn lengte varieert op verschillende sites tussen 1,71m en 1,74m.

 

 

Gerelateerde artikelen:

 

31-01-2012 Camilo Mayada zou vervanger van Maikel Kieftenbeld zijn geweest

30-01-2012 Camilo Mayada naar FC Groningen?

29-01-2012 "FC Groningen wijst bod van Club Brugge op Maikel Kieftenbeld af"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.