Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

442 gasten online

Art Langeler wordt genoemd als opvolger Robert Maaskant; Hans Nijland ontkent

Evert ten Napel heeft vanavond als Eredivisie Live-commentator van de wedstrijd FC Groningen - NAC Breda verteld dat Art Langeler, de huidige trainer van PEC Zwolle, 'in de wandelgangen' wordt genoemd als opvolger van Robert Maaskant. Hans Nijland noemt de komst van Art Langeler naar FC Groningen echter onzin, zo bericht Vincent Muskee, redacteur van Groot Groningen, op Twitter.

 

Art Langeler heeft eerder SC Cambuur laten weten in Leeuwarden nu niet als trainer aan de slag te willen, omdat hij zou hebben gezegd op FC Groningen of sc Heerenveen te wachten, zo hebben wij vernomen.

 

Frederick Stokker van RTV Noord zegt vanavond, eveneens op Twitter: "Nijland over gerucht dat Art Langeler volgend seizoen trainer is van FC Groningen: 'Langeler is volgend seizoen geen trainer vd FC, 100%' "

 

Robert Maaskant heeft vanavond voor de camera's van Eredivisie Live gezegd dat er nog niets bekend is inzake zijn toekomst, "maar de reactie van het publiek vanavond helpt niet mee", aldus Maaskant in een interview dat hier te beluisteren is.

 

Art Langeler wil niet ingaan op geruchten over mogelijke overgang naar FC Groningen

Art Langeler wilde op zondag 10 maart 2013 voor de camera's van Eredivisie Live niet ingaan op de geruchten omtrent een mogelijke overgang van hem naar FC Groningen. Hij wil niet bevestigen, maar ook niet ontkennen dat hij gesprekken met FC Groningen heeft gevoerd. Het interview is hier te beluisteren.

(wordt in een later stadium wellicht vervolgd) 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.