Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

486 gasten online

"Volgende week praat Waasland-Beveren met FC Groningen over langer verblijf Jonas Ivens"

Stand van zaken zaterdag 30 maart 2013:

Dirk Poppe, manager van het Belgische Waasland-Beveren, heeft in Nieuwsblad.be verklaard dat er in de loop van volgende week een gesprek plaatsvindt tussen Waasland-Beveren en FC Groningen over Jonas Ivens. Ivens, die op huurbasis uitkomt voor de Belgische club die dit seizoen aan degradatie uit de hoogste Belgische divisie is ontsnapt, wil graag ook komend seizoen uitkomen voor de club waar hij ook al zijn jeugdopleiding heeft genoten. Poppe is benieuwd hoe FC Groningen hiertegenover staat.

 

UPDATE maandag 29 april 2013: Jonas Ivens: "Ik sta open voor elke aanbieding; denk dat avontuur bij FC Groningen voorbij is"

Veel duidelijkheid is er nog altijd niet rond de situatie rond Jonas Ivens. De Belg komt in Het Nieuwsblad aan het woord en zegt het volgende: "Ik heb gehoord dat er al gesproken is met mijn manager maar verder weet ik daar niet veel van. Ik laat dit allemaal over aan mijn manager en we zien dan wel. Ik sta ondertussen open voor elke aanbieding. In principe keer ik terug naar Nederland waar ik bij Groningen nog een contract heb voor één seizoen. Ondertussen is er een nieuwe trainer maar ik denk zelf dat mijn avontuur bij de Nederlanders voorbij is. Zeg nooit nooit maar ik geloof nooit dat ik plots terug bij Groningen zal voetballen."

 

"Onderhandelingen tussen Waasland-Beveren en FC Groningen verlopen moeizaam"

Tegenover de Belgische Voetbalkrant laat Jonas Ivens op donderdag 2 mei 2013 weten met Henk Veldmate gesproken te hebben: "Momenteel heb ik nog een contract voor een seizoen bij FC Groningen. Maar in een telefonisch gesprek met technisch directeur Henk Veldmate werd me duidelijk dat ik in Nederland geen toekomst meer heb.

 

Het klopt dat Waasland-Beveren me graag wil behouden. En ik wil maar wat graag op de Freethiel blijven. Maar in Nederland hopen ze nog wat geld te recupereren. Momenteel lopen de onderhandelingen op dat niveau spaak. Echt concreet is het dus allemaal niet.

 

Of er andere clubs geïnteresseerd zijn in mijn diensten? Ik heb er eerlijk gezegd geen idee van. Die zaken zijn de job van mijn makelaar. Hij brengt me enkel op de hoogte als er een concreet aanbod uit de bus valt. Tot nu toe heb ik nog geen telefoontje gekregen."

Stand van zaken zaterdag 30 maart 2013:

 

Wij denken dat FC Groningen graag medewerking zal verlenen aan een definitieve transfer van Ivens, die in Groningen nog tot medio 2014 onder contract staat. Zijn naam werd onlangs door het Dagblad van het Noorden al genoemd toen het ging om spelers van wie het contract mogelijk ontbonden zal worden. 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.