Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

138 gasten online

"Kees Kwakman praat binnenkort met NAC Breda"

Volgens VI.nl zal er binnenkort een gesprek plaatsvinden tussen Kees Kwakman en de club waarvoor hij tussen 2008 en 2010 ruim 100 officiële wedstrijden heeft gespeeld: NAC Breda. Kwakman tegenover Dennis van Bergen van VI.nl: "Het klopt dat we met elkaar gaan praten. Er zijn de laatste weken al wat contacten geweest tussen mijn zaakwaarnemer en NAC. Binnenkort wil ik zelf horen wat ze in Breda eventueel met me van plan zijn."

NAC Breda houdt rekening met het vertrek van Kees Luijckx, die op het verlanglijstje van clubs uit binnen- en buitenland staat. 

 

FC Groningen heeft het aflopende contract van Kees Kwakman, die op 10 juni a.s. 30 jaar wordt, formeel opgezegd. Kees Kwakman zegt het volgende over een eventuele toekomst in Groningen: "De clubleiding heeft mij letterlijk gezegd dat er eerst duidelijkheid moet komen over de nieuwe trainer. En wat financieel de mogelijkheden zijn komend seizoen. Pas daarna hoor ik wat de plannen met mij zijn."

 

Wij denken dat Kees Kwakman niet in aanmerking komt voor een langer verblijf in Groningen omdat FC Groningen zijn opvolger in de persoon van Nick Bakker al in huis heeft. Diezelfde Nick Bakker viel vanavond in de wedstrjd Jong FC Groningen - Jong sc Heerenveen echter uit met een ogenschijnlijk zware knieblessure. In het ergste geval is sprake van een kruisbandblessure die hem een deel van het komende seizoen aan de kant zou houden. Binnenkort zal een MRI-scan meer duidelijkheid scheppen over de aard van Nicks blessure.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.