Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

202 gasten online

"Brighton wil naast Virgil van Dijk ook Lorenzo Burnet"

De competitie 2012-2013 is nog niet eens afgelopen of de eerste geruchten over de komende transfer periode borrelen alweer op. Het kon wel eens een hete zomer worden! Volgens het speculatieve Engelse Football Rumours is er een 'package deal' in de maak: Brighton & Hove Albion zou naast Virgil van Dijk ook Lorenzo Burnet van FC Groningen willen overnemen.

Geschreven wordt: "Part of the Virgil van Djik deal with Brighton, is the taking of Lorenzo Burnet aswell. Burnet is said to be needed to make way to future signings. The double deal is said to be around the 3.5m" Gisteren werden echter separate transferbedragen genoemd: Virgil van Dijk zou £ 2,4 miljoen (€ 2,85 miljoen) moeten kosten en Lorenzo Burnet £ 0,8 miljoen (€  950.000).

 

Veel waarde hechten we overigens niet aan deze geruchten. Met name het genoemde bedrag waartegen Virgil van Dijk de Trots van het Noorden zou kunnen verlaten komt op ons wel erg laag over. 

 

De contracten van Virgil van Dijk en Lorenzo Burnet met FC Groningen lopen nog tot medio 2015 (Van Dijk) resp. medio 2014 (Burnet).

 

Brighton speelt in de Championship, het op één na hoogste Engelse niveau. De reguliere competitie is gisteren geëindigd; Brighton is in de moordende slijtageslag, die over maar liefst 46 wedstrijden ging, als vierde geëindigd en zal met de nummers drie (Watford), vijf (Crystal Palace) en zes (Leicester City) strijden om één plek in de Premier League. De nummers één en twee, Cardiff City en Hull City, zijn rechtstreeks naar de het hoogste Engelse niveau gepromoveerd.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.