Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

107 gasten online

"FC Groningen had Willem Janssen in vizier als box-to-box middenvelder"

Wim Masker van de Groninger Gezinsbode heeft vanmiddag voor de microfoon van RTV Noord gemeld dat FC Groningen Willem Janssen heeft gevolgd omdat de Trots van het Noorden in de 26-jarige middenvelder van FC Twente een interessante box-to-box speler ziet. Aangezien Leandro Bacuna zich nu echter ook op die positie heeft ontwikkeld is de interesse vermoedelijk enigszins verflauwd. Janssen tekende eind 2010 als speler van Roda JC een driejarig contract voor FC Twente dat medio 2011 inging; de club uit Enschede bezit een eenzijdige optie om de verbintenis tot medio 2015 te verlengen.

Onduidelijk is of FC Groningen de aandacht opnieuw op Willem Janssen zal richten mocht Leandro Bacuna, die volgens zijn zaakwaarnemer Henk-Maarten Chin in de belangstelling staat van een aantal Engelse clubs, FC Groningen gaat verlaten. 

 

Willem Janssen zal echter niet de scorende speler zijn naar wie FC Groningen op zoek is. Dit hoeft geen spits te zijn maar kan ook een creatieve middenvelder zijn. Het zou ons niet verbazen als Willem Janssen, hierboven afgebeeld als speler van FC Twente dat de Euroborg met een bezoekje vereerde, niet naar FC Groningen zal verkassen, en een vertrek naar het hoge noorden mogelijk zelf ook niet ziet zitten.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.