Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

60 gasten online

"Mitch Apau verwacht volgende week aanbieding van FC Groningen"

Mitch Apau, de verdediger van het failliet gegane SC Veendam die net als Lars Lambooij nog altijd meetraint met FC Groningen, verwacht volgende week van FC Groningen een aanbieding voor een contract te zullen ontvangen. Dit meldt RTV Noord. Apau heeft met name op de positie rechtsback laten zien van meerwaarde te kunnen zijn, zo zijn wij van mening. Erwin van de Looi ziet in hem een multifunctionele speler die op alle verdedigende posities inzetbaar is.

 

RTV Noord schrijft dat Apau op korte termijn van FC Groningen duidelijkheid wil of de club met hem door wil; er zou ook belangstelling van andere clubs zijn.

 

Ook Lars Lambooij wil graag weten waar hij aan toe is. Hij wil niet tot het einde van het seizoen op duidelijkheid wachten; ook hij mag zich in de belangstelling van andere clubs verheugen, aldus RTV Noord.

Lars Hutten en Tom Overtoom trainden tot voor kort eveneens mee met FC Groningen. Hutten zal bij Excelsior een tweejarig contract tekenen. Over de toekomst van Overtoom is nog niets bekend. 

 

Mitch Apau en Lars Lambooij

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.