Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

75 gasten online

"Overgang Virgil van Dijk naar Brighton van de baan; Premier League lonkt"

Volgens het Britse The Argus is Brighton, dat in de play-offs van de Championship promotie naar de Premier League misliep, niet langer geïnteresseerd in Virgil van Dijk. Brighton zag in januari twee biedingen op Van Dijk afgewezen worden, maar verlegt de aandacht naar andere verdedigers, nu promotie werd misgelopen en trainer Gus Poyet op non-actief werd gesteld. De krant schrijft dat een overgang van Van Dijk naar de Premier League nog altijd wél tot de mogelijkheden behoort.

Virgils zaakwaarnemer, Henk-Maarten Chin, zegt tegenover The Argus dat er met betrekking tot Brighton niets speelt, maar: "There is still interest. Things are moving and he is very much interested in England. We are talking Premier League." The Argus schrijft dat Virgil van Dijk eerder ook met o.a. Manchester United in verband werd gebracht. Deze naam is nieuw voor ons. Wel werd in een eerder stadium geschreven over vermeende interesse van Cardiff City, Sunderland, Everton en Newcastle United

 

Het zou ons niet verbazen als in het geruchtencircuit ook Udinese op korte termijn wederom om de hoek komt kijken. Op 16 mei jl. meldde Hans Nijland dat een bod van Udinese op Virgil van Dijk van tafel werd geveegd (bron), maar, om met Thijs Slegers van Voetbal International te spreken: "Met Udinese werken ze samen. Die naam gooien ze er altijd in als ze iets willen forceren."

 

Het zal de komende weken weer spannend worden met betrekking tot Virgil van Dijk! Sportief gezien doet hij er o.i. goed aan nog een jaar bij FC Groningen te blijven. Afgelopen seizoen heeft hij met name in de wedstrijden tegen de 'grote clubs' laten zien bepaald nog niet uitgeleerd te zijn. FC Groningen zal hem uit financieel oogpunt echter graag lucratief verkopen. Wordt zeker vervolgd!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.