Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

88 gasten online

"Cardiff City nog altijd geïnteresseerd in Virgil van Dijk"

Op 9 maart jl. schreven we in dit artikel dat Cardiff City, op dat moment koploper in de Championship, net als o.a. Newcastle United, Sunderland, Everton en Brighton geïnteresseerd was in Virgil van Dijk. De club uit Wales, die de historie te grabbel gooide door onder invloed van Maleisische financiële invloeden clubkleuren en logo te veranderen, werd vervolgens kampioen en promoveerde rechtstreeks naar de Premier League.

 

Volgens een klein berichtje in het Britse The Sun ligt de club "in pole position" als het gaat om het contracteren van Virgil van Dijk.

 

Zaakwaarnemer Henk-Maarten Chin: "Nog geen concrete interesse voor Virgil van Dijk"

Zaakwaarnemer Chin verklaart op vrijdag 14 juni 2013 het volgende tegenover RTV Noord: "Er is geen enkele club concreet om Virgil van Dijk over te nemen van FC Groningen. De transferperiode duurt nog lang en ik heb vertrouwen dat er nog wel clubs zich zullen melden." Chin zegt dat Van Dijk openstaat voor iedere club waar de verdediger zich kan doorontwikkelen en dat kan in Nederland of in het buitenland zijn.

Op woensdag 12 juni 2013 verklaarde Virgils zaakwaarnemer Henk-Maarten Chin tegenover The Argus het volgende, nadat de interesse van Brighton & Hove Albion uitgedoogd leek te zijn: "There is still interest. Things are moving and he is very much interested in England. We are talking Premier League."

 

Verkoopt FC Groningen in één transfer window twee spelers aan clubs uit de Premier League? Het zou een unicum zijn!

 

Gerelateerde artikelen:

 

12-06-2013 "Overgang Virgil van Dijk naar Brighton van de baan; Premier League lonkt"

09-03-2013 "Cardiff City geïnteresseerd in Virgil van Dijk"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.