Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

71 gasten online

"FC Groningen blijft geïnteresseerd in Tjaronn Chery; Chery beslist na zijn vakantie over toekomst"

Op 24 mei 2013 begon de geruchtenstroom met betrekking tot de interesse van FC Groningen in Tjaronn Chery van ADO Den Haag op gang te komen, zie ons artikel van die dag. Vandaag schrijft AD Sportwereld dat Chery nog altijd in de belangstelling staat van de Trots van het Noorden, die concurrentie heeft van buitenlandse clubs. De op 4 juni jl. 25 jaar geworden middenvelder neemt echter pas na zijn vakantie een beslissing over zijn toekomst, aldus het AD.

 

"FC Groningen hoopt dat Chery op korte termijn beslist en wil deze week graag nieuwe speler presenteren"

Stef de Bont van Voetbal International schrijft op dinsdag 18 juni 2013 dat FC Groningen hoopt op korte termijn een 'ja' of een 'nee' van Chery te horen. De gesprekken met Chery, die vakantie viert en zich pas a.s. vrijdag in Den Haag hoeft te melden voor de eerste training van ADO, lopen volgens De Bont al langere tijd. Hij voegt eraan toe dat FC Groningen vóór de eerste training, dus deze week, een versterking hoopt te kunnen presenteren. Of dit Chery zal zijn is maar zeer de vraag. De creatieveling wil immers pas na zijn vakantie een beslissing over zijn toekomst nemen. (1, 2)

 

De kans dat Tjaronn Chery deze week nog door FC Groningen gepresenteerd zal worden wordt nóg kleiner na een vraaggesprek tussen RTV Noord en Henk Veldmate op dinsdag 18 juni 2013. Veldmate gaf in dit gesprek aan: "Wij zitten nog in de beginfase en moeten nog het hele traject doorlopen. Onze interesse in hem is duidelijk."

AD schrijft dat Chery nog tot medio 2014 in Den Haag onder contract staat. Eerder werd echter bekend dat ADO door het lichten van een optie in het contract van de creatieve speler nog tot medio 2015 gebruik van Chery zou kunnen maken. Dit proberen we nog op te helderen.

 

Gerelateerd artikel:

 

24-05-2013 "FC Groningen meldt zich bij ADO Den Haag voor Tjaronn Chery"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.