Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

74 gasten online

"FC Groningen ook met SC Cambuur in gesprek over verhuur Henk Bos"

FC Groningen en SC Cambuur zijn met elkaar in gesprek over een overgang op huurbasis van Henk Bos naar Leeuwarden. Dit meldt Stef de Bont van Voetbal International op Twitter. Parallel naast deze onderhandelingen lopen de afrondende gesprekken over een overgang van Paco van Moorsel van FC Groningen naar SC Cambuur, eveneens op huurbasis. Deze overgang komt snel rond, zo verwacht technisch manager Henk Veldmate.

 

Henk Bos hoorde niets van SC Cambuur

Henk Bos zou afgelopen zondag of maandag een gesprek met Cambuur hebben, maar hoorde opvallend genoeg niets uit Leeuwarden. Wordt wellicht vervolgd, als Henk nu nog wil tenminste.

 

FC Groningen: "Henk Bos blijft bij FC Groningen"

FC Groningen meldt op dinsdag 25 juni 2013 op de clubsite dat Henk Bos bij FC Groningen blijft en dus niet, in tegenstelling tot Paco van Moorsel, aan SC Cambuur zal worden verhuurd.

Stand van zaken dinsdag 18 juni 2013:

 

Wij vragen ons overigens af of Henk Bos zelf wel voelt voor een overgang naar Cambuur. Voor hem was tot voor kort goed trainen minstens zo belangrijk als speelminuten maken in het eerste elftal, zo niet belangrijker, en daarom wilde hij zich afgelopen seizoen niet aan SC Veendam laten verhuren. Indien zijn visie niet is gewijzigd, en denkt hij zich onder Erwin van de Looi en Dick Lukkien beter te kunnen ontwikkelen dan onder Cambuur-coach Dwight Lodeweges, dan gaat hij zeker niet. Ambieert hij nu echter wedstrijdritme in Eredivisieverband, dan lijkt een tijdelijke overgang naar Cambuur waarschijnlijk. 

 

"FC Groningen en SC Cambuur onderhandelen over verhuur Henk Bos; Bos praat zondag of maandag met Cambuur-trainer Dwight Lodeweges"

RTV Noord meldt op donderdag 20 juni 2013 dat FC Groningen en SC Cambuur momenteel onderhandelen over de verhuur van Henk Bos; de speler zelf spreekt begin volgende week met trainer Dwight Lodeweges. De site schrijft: "Wij zijn met SC Cambuur in onderhandeling over verhuur van Henk Bos. Het zou goed voor hem zijn om een jaar in de eredivisie te spelen. Hij heeft zondag of maandag een gesprek met Cambuur-trainer Dwight Lodeweges en daaruit zal blijken of hij verhuurd gaat worden."

 

UPDATE 1 maandag 24 juni 2013: "FC Groningen verhuurt Henk Bos aan SC Cambuur"

Het Dagblad van het Noorden meldt op maandag 24 juni 2013 dat Henk Bos komend seizoen aan SC Cambuur wordt verhuurd. Het wachten is nog even op de bevestiging van beide betrokken clubs. Na deze mutatie telt de A-selectie nog 20 spelers.

 

UPDATE 2 maandag 24 juni 2013: "Algemeen directeur van Cambuur ontkent verhuur Bos"

Kennelijk is het DvhN toch ietwat voorbarig geweest. Gerald van den Belt, algemeen directeur van SC Cambuur, ontkent nl. dat Henk Bos van FC Groningen gehuurd zal worden. Sportredacteur Henk Albers meldt: "Update: Henk Bos blijkt NIET door FC Groningen te zijn verhuurd aan Cambuur Zojuist stellig ontkent (ontkend-red.) door Vd Belt. De doorgaans goed geïnformeerde Groninger bron heeft zijn melding op Twitter inmiddels verwijderd." (1, 2)

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.