Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

259 gasten online

"FC Groningen nog altijd in beeld voor Ari Skúlason"

Op donderdag 30 mei jl. schreven we in dit artikel dat Ari Skúlason, de 26-jarige IJslandse middenvelder en aanvoerder van het Zweedse GIF Sundsvall, volgens Zweedse media in verband werd gebracht met FC Groningen. Technisch manager Henk Veldmate heeft hem op 18 mei 2013 tijdens de wedstrijd Örgryte - GIF Sundsvall aan het werk gezien. Op woensdag 12 juni 2013 meldden we hier dat volgens Fredrik Jonsson van het Zweedse Expressen ook het Zweedse Halmstads BK in de IJslander is geïnteresseerd.

 

Gisteren schreef diezelfde Fredrik Jonsson in dit artikel dat een delegatie van Halmstads BK, de vroegere club van Tim Sparv, Ari Skúlason onlangs aan het werk heeft gezien. Het betrof de topper van GIF Sundsvall tegen Falkenberg, waarin Skúlason uit een strafschop scoorde. Halmstads BK (HBK) heeft zich na de betreffende wedstrijd bij Magnus A. Magnusson, de zaakwaarnemer van Ari Skúlason, vervoegd. Magnusson antwoordde echter dat Skúlason zijn carrière liever buiten Zweden voortzet. Fredrik Jonasson schrijft letterlijk: "HBK's probleem is dat FC Groningen in-the-picture is en dat Skúlason deze zomer hoopt op een transfer die hem in de Eredivisie brengt." HBK zou nu niet langer meer willen wachten, terwijl Skúlason concrete biedingen kan afwachten.

Skúlason zou als vervanger van Leandro Bacuna gezien kunnen worden. Het is echter de vraag welke bezetting van het middenveld Erwin van de Looi voor ogen heeft, en wat er financieel bij FC Groningen mogelijk is. We weten dat Van de Looi erg gecharmeerd is van Tom Hiariej en eventueel ook nog op Maikel Kieftenbeld kan terugvallen. We sluiten dus niet uit dat het vertrek van Bacuna intern wordt opgelost, al hopen we van niet.

 

 

Gerelateerd artikel:

 

30-05-2013 "FC Groningen geïnteresseerd in middenvelder Ari Skúlason van Zweedse GIF Sundsvall"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.