Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

51 gasten online

"Género Zeefuik mag FC Groningen alweer verlaten; FC Groningen ook bezig Luciano te slijten"

In de wandelgangen had het bericht ons reeds bereikt, maar ook Voetbal International meldt vandaag in de papieren editie dat Género Zeefuik FC Groningen alweer mag verlaten. De op 5 april jl. 23 jaar geworden spits heeft nog een tot medio 2016 lopend contract. Hij speelde afgelopen seizoen 30 officiële duels voor de Trots van het Noorden en scoorde daarin slechts vijf maal. FC Groningen is volgens VI bezig om de aanvaller bij andere clubs aan te bieden.

 

Ook schrijft het blad dat de FC momenteel bezig is om tweede doelman Luciano te slijten. Dit zou passen bij het feit dat ons ter ore is gekomen dat Stefan van der Lei wel eens naar de positie van tweede doelman van het eerste elftal zou kunnen doorschuiven. Concrete interesse in de Braziliaan is er overigens nog niet.

De inmiddels 33-jarige Luciano da Silva debuteerde op 26 september 2007 in de met 1-8 gewonnen bekerwedstrijd bij IJsselmeervogels en speelde tot nu toe 143 officiële wedstrijden voor FC Groningen. 

 

Onderhand wordt het wat ons betreft tijd dat er nieuwe spelers worden begroet. De A-selectie bestaat op dit moment uit 23 spelers, hierbij hebben we Virgil van Dijk, Paco van Moorsel en Henk Bos zelfs nog meegerekend. Zeven eerste elftalspelers zijn al vertrokken, en naast genoemd drietal mogen ook Mitchell Schet, Género Zeefuik, Luciano, Tom Hiariej, Jonas Ivens en Matías Jones de club verlaten. In het onwaarschijnlijke scenario dat dit allemaal lukt blijven er dan nog 14 spelers over voor het eerste elftal. Stefan van der Lei zou er dan bijkomen, maar met 15 stuks blijft het eerste elftal dan aan de krappe kant.

 

Het proberen te verkopen dan wel te verhuren van 'overtollig personeel' juichen we overigens van harte toe. Je moet echter wel met iets meer dan een, zoals onze oosterburen zeggen, 'Rumpfelf' de competitie in kunnen gaan.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.