Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

173 gasten online

"Tjaronn Chery bereikt akkoord met Eintracht Braunschweig; ADO Den Haag en Duitse promovendus onderhandelen over transfersom"

De grote uittocht van spelers die FC Groningen verlaten is begonnen, maar het is vooralsnog de vraag welke nieuwe aanwinsten we kunnen begroeten. Het is maar zeer de vraag of Tjaronn Chery aan de selectie van de Trots van het Noorden kan worden toegevoegd. Tjaronn Chery heeft met het Duitse Eintracht Braunschweig een akkoord bereikt over een contract bij de club die afgelopen seizoen als nummer twee van de 2. Bundesliga promoveerde naar het hoogste Duitse niveau. ADO Den Haag en Eintracht Braunschweig zijn in onderhandeling over de aan de overgang verbonden transfersom, zo meldt Omroep West.

 

Timothy Derijck, de verdediger van PSV die geregeld in de geruchtencircuits in verband met FC Groningen wordt gebracht, verkast mogelijk naar het buitenland. PSV en zijn zaakwaarnemer bieden Derijck volgens Thijs Slegers van VI al twee maanden overal aan, maar tot op heden zonder succes. Zo gaf FC Twente aan Derijck niet nodig te hebben. Wij nemen aan dat ook FC Groningen gepolst is. De verdediger richt zich nu op het buitenland, aldus Slegers. (1, 2)

Nummer twee van het verlanglijstje creatieve middenvelders van FC Groningen, Marko Vejinovic, wordt met het Italiaanse Bologna en het Griekse Panathinaikos in verband gebracht, maar een overgang van de transfervrije Heraclied naar één van deze clubs is bepaald nog niet in kannen en kruiken. Wat ons betreft zet FC Groningen alles op alles om de geboren Amsterdammer met Servische roots naar Groningen te halen. Wij zijn er zeker niet rouwig om dat Chery aan onze neus voorbij lijkt te (willen) gaan.

 

  

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.