Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

135 gasten online

"Kink in de kabel transfer Aleksandar Pantic"

Servische pers op zondag: "Aleksandar Pantic voor € 300.000 naar FC Groningen"

Met dank aan FCG Forum: het Servische Sportal meldt dat de overgang van Aleksandar Pantic van Rode Ster Belgrado naar FC Groningen mogelijk van de baan is. FC Groningen zou bereid zijn een bedrag van € 300.000 te voldoen, in één keer en dus niet in termijnbetalingen, maar spelersmakelaar Tom Sanders zou zich in de zaak hebben gemengd en verlangd hebben dat FC Groningen € 500.000 zou betalen. FC Groningen zou dit hebben geweigerd.

 

UPDATE zaterdag 22 juni 2013: Vicepresident van Rode Ster Belgrado: "Aleksandar Pantic mag de club mogelijk verlaten omdat hij weg wil"

Op de clubsite van Rode Ster Belgrado gaat vicepresident Nebojša Čović in op allerlei problemen die er rond de club spelen. Hij zegt dat Aleksandar Pantic, wiens eis om ontbinding van zijn contract nog steeds wacht op inwilliging, mogelijk een transfer krijgt "omdat hij weg wil." Wat de volgende bestemming van Pantic wordt komt in het interview helaas niet aan de orde. Het is de vraag of Aleksandar zijn ploeggenoten vergezeld naar Slovenië, waar Rode Ster vanaf morgen een trainingskamp heeft belegd, of dat hij in Belgrado achterblijft om de door hem gewilde transfer, hopelijk naar FC Groningen, af te wikkelen.

 

Servische pers op zondag: "Aleksandar Pantic voor € 300.000 naar FC Groningen"

Het Servische Zurnal bericht op zondag 23 juni 2013 dat Aleksandar Pantic voor een bedrag van € 300.000 naar FC Groningen zal vertrekken. Rode Ster had de centrale verdediger graag behouden, maar Pantic wil zelf weg, aldus vicepresident Nebojša Čović., en dan moet je hem niet meer willen, zo verklaart hij. Zolang FC Groningen en Rode Ster Belgrado de transfer echter nog niet hebben bevestigd houden we een forse slag om de arm.

 

Rode Ster op trainingskamp naar Slovenië; Aleksandar Pantic blijft achter in Belgrado

Rode Ster Belgrado is op zondag 23 juni 2013 naar Slovenië afgereisd waar de ploeg zich tot 3 juli a.s. voorbereidt op de competitie. Aleksandar Pantic zit niet bij de selectie, zo bericht de clubsite van Rode Ster, en zal dus in Belgrado zijn achtergebleven. Vervolgt hij zijn carrière in Groningen? Wij verwachten snel duidelijkheid!

Indien Sanders de zaakwaarnemer is van Pantic, dan kan Hans Nijland zich opmaken voor 'bijzondere onderhandelingen'. Sanders heeft zich in het verleden overtuigend bewezen als een niet te vertrouwen agent, c.q. onbetrouwbare sujetten in zijn portefeuille te hebben. Tot zijn clientèle hoorden in het verleden o.a. Teddy Chevalier (ellende bij RKC), Mark Otten (Excelsior-directeur Simon Kelder tegenover AD.nl: "Zijn zaakwaarnemer heeft ons in de maling genomen") en Zico Tumba.

 

Bovenstaande hoort vermoedelijk allemaal bij het spel; wij hebben Pantic nog niet afgeschreven. Interessant is de Servische passage 'a na "njegovo mesto" će verovatno Brazilac'. Betekent dit dat Aleksandar Pantic niet naar FC Groningen maar naar Brazilië verkast, of betekent dit dat FC Groningen niet voor Aleksandar Pantic maar voor een Braziliaans alternatief gaat? Dan hebben we de link naar Eric Botteghin gevonden ;-)


Gerelateerd artikel:

 

20-06-2013 "FC Groningen biedt op Aleksandar Pantic van Rode Ster Belgrado"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.