Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

214 gasten online

"FC Groningen wacht voorlopig met onderhandelingen over Aleksandar Pantic"

Afgaande op een bericht van RTV Noord hoeven we op hele korte termijn niet te rekenen op Aleksandar Pantic. FC Groningen wil de uitkomsten afwachten van de arbitragezaak die Pantic tegen zijn club, Rode Ster Belgrado, heeft aangespannen om transfervrij te kunnen vertrekken omdat hij zijn salaris al maandenlang onvoldoende krijgt doorbetaald. Rode Ster heeft een schuld van € 50 miljoen. Volgens technisch manager Henk Veldmate is er op dit moment te veel onduidelijkheid. Volgens de Servische pers werd een uitspraak inzake de arbitragezaak vandaag verwacht, dus misschien komen de onderhandelingen vervolgens alsnog in een stroomversnelling terecht.

 

UPDATE woensdag 26 juni 2013: "Uitspraak arbitragecommissie: Aleksandar Pantic mag transfervrij vertrekken, maar Pantic is ontevreden over voorstel FC Groningen"

De 'zaak Pantic' lijkt een onverwachte wending te nemen. Het Servische Zurnal bericht vandaag nl. dat Aleksandar Pantic ontevreden is over het voorstel dat FC Groningen hem heeft gedaan.

 

De site schrijft dat er uitspraak is gedaan in de arbitragezaak die Pantic tegen Rode Ster Belgrado had aangespannen vanwege een forse achterstand in de salarisbetaling. Op grond van die uitspraak mag Pantic zijn club transfervrij verlaten zodra de beroepstermijn tegen deze uitspraak is verstreken. Pantic zelf lijkt nu echter niet genegen in te gaan op de aanbieding van FC Groningen. Zal zaakwaarnemer Tom Sanders hem dit hebben ingefluisterd? Ook wordt geschreven dat FC Groningen al € 300.000 op Pantic had geboden. Rode Ster Belgrado zou hiermee akoord zijn gegaan en Pantic hebben gevraagd de arbitragezaak in te trekken zodat hij naar FC Groningen zou kunnen gaan. Dit heeft Pantic echter niet gedaan. Heel bijzonder allemaal. Zouden de heren de transfersom zelf hebben willen verdelen en wil FC Groningen hier niet in mee gaan? Uit te sluiten valt niets in het duistere Servië, men denke aan de schimmige transactie met betrekking tot Filip Kostic en zijn illustere zaakwaarnemer. Wordt hier geprobeerd zowel Rode Ster als FC Groningen een poot uit te draaien?

 

Ook trojka.rs schrijft dat Aleksandar Pantic één van de vier spelers van Rode Ster Belgrado is die een arbitragezaak hebben aangespannen en vervolgens gewonnen. Pantics contract is vernietigd en hij is vrij om naar een andere club te gaan. Over een beroepsmogelijkheid van Rode Ster schrijft deze site niets.

Gerelateerde artikelen:

 

22-06-2013 "Kink in de kabel transfer Aleksandar Pantic"

20-06-2013 "FC Groningen biedt op Aleksandar Pantic van Rode Ster Belgrado"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.