Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

227 gasten online

Eric Botteghin sprak al met FC Groningen; meer kapers op de kust

Eric Botteghin gaf eergisteren op Twitter aan op het vliegveld te bivakkeren en zich gereed te maken voor vertrek naar Nederland, en vandaag stond hij op het trainingsveld in Zundert voor de eerste training van NAC Breda. Het zal hem zwaar zijn gevallen zich volledig op de Bredase club te concentreren. Hij werd al telefonerend achter een bij het trainingsveld opgestelde tractor gesignaleerd, wat ons betreft een voorbode voor een transfer naar het mooie Groningse boerenland. Zover is het echter nog niet. VI.nl meldt dat Botteghin al wel een gesprek met FC Groningen heeft gehad, maar de clubs moeten er nu eerst uit zien te komen.

 

Technisch directeur van NAC Breda:

"Interesse van FC Groningen in Botteghin is serieus en concreet"

Omroep Brabant meldt op maandagavond dat NAC Breda het bod van FC Groningen heeft verworpen, maar volgens Jeffrey van As, technisch directeur van NAC, is de interesse wel serieus en concreet, aldus de omroep, die toevoegt dat Botteghin met FC Groningen heeft gesproken en zegt open te staan voor een transfer.


Botteghin was vanochtend wel op het trainingsveld aanwezig, maar hij deed nog niet mee. Omroep Brabant schrijft dat hij een infectie aan zijn darmwand heeft opgelopen toen hij onlangs op vakantie was in zijn vaderland Brazilië. Botteghin: "Ik heb vier dagen in het ziekenhuis gelegen. Het was best heftig. Ik had koorts en voelde me slap. Ik heb dus nog rust nodig. Ik denk dat ik vanaf volgende week weer kan trainen."

 

Eric Botteghin en Jeffrey van As komen op de site van Omroep Brabant in een videofragment van de eerste training aan het woord.

NAC Breda heeft al twee maal een bod van de Trots van het Noorden afgeslagen en houdt vast aan het in het contract van de verdediger vastgelegde gelimiteerde afkoopbedrag van € 750.000.

 

Botteghin: "Ik heb één gesprek gehad met Groningen. Het is altijd mooi als een club interesse heeft. Op dit moment onderhandelen de clubs en kan ik weinig doen. Ik wacht het voorlopig even af. Ik heb het prima naar mijn zin bij NAC. Een transfer komt er alleen als het interessant is voor de club én voor mij. Ik heb wat dat betreft geen haast. Bovendien is er meer interesse in Nederland en in het buitenland."

 

Gerelateerd artikel:

 

22-06-2013 Ziet FC Groningen in Eric Botteghin nog steeds de gewenste opvolger van Virgil van Dijk?

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.