Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

61 gasten online

Erik Falkenburg is terug in Nederland en traint voorlopig mee met AZ

Erik Falkenburg was afgelopen week in Griekenland en heeft zich door Panathinaikos medisch laten keuren. AZ en Panathinaikos hadden reeds overeenstemming over een transfersom bereikt, maar onderhandelingen tussen de middenvelder en de Grieken over zijn arbeidsvoorwaarden hebben niet geresulteerd in een dienstverband bij de club uit Athene. Falkenburg is inmiddels teruggekeerd naar Nederland en heeft vanmorgen met AZ meegetraind, zo bericht AZ op Twitter. Bij de middagtraining liet hij echter verstek gaan.

 

Volgens Griekse media (1, 2, 3) heeft hij om meer bedenktijd gevraagd, maar deze Griekse sportsites verwachten niet dat het alsnog rond komt met Panathinaikos. Volgens newspao.gr was Falkenburg het niet eens met de door Panathinaikos voorgestelde wijze van betalen en ook niet met de hoogte van het voorschot. De Griekse club gaat nu op zoek naar een andere speler voor achter de spitsen. Panathinaikos had Erik Falkenburg dus op het oog voor de positie 'op tien'. Prasinanea.gr spreekt zelfs over door Falkenburg gewenste garanties die hem vergeleken met andere spelers van Panathinaikos in een bevoorrechte positie zouden hebben gebracht.

Wij zijn benieuwd of FC Groningen de komende dagen werk maakt van het contracteren van Erik Falkenburg, of dat de aandacht op andere, creatievere middenvelders wordt gericht.

 

 

Erik Falkenburg keert onverrichterzake terug naar Nederland

 

Gerelateerd artikel:

 

30-06-2013 "FC Groningen geïnteresseerd in Erik Falkenburg"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.