Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

85 gasten online

"Aleksandar Pantic na afketsen deal met FC Groningen mogelijk naar Villarreal"

Afgaande op het Servische Mozzart Sport lijkt Aleksandar Pantic zijn carrière bij het Spaanse Villarreal te vervolgen, de club van o.a. de vorig jaar door FC Groningen begeerde Peruaan Edison Flores. Flores speelde afgelopen seizoen overigens uitsluitend bij de beloften van Villarreal, veelal als invaller. Door de achterstand in het betalen van salarissen had de Arbitražnoj komisiji van de Servische voetbalbond groen licht gegeven voor de arbitragezaak van Pantic, met ontbinding van zijn contract als inzet. Opvallend genoeg schrijft Mozzart dat de verdediger het verzoek echter heeft ingetrokken.

Hij zou hierdoor voor een relatief geringe vergoeding van club kunnen wisselen. Op deze manier worden juridische obstakels vermeden en is sprake van een relatief normale transfer.

 

De transfer naar FC Groningen, voor een bedrag van € 300.000, ketste af, en nu kan hij voor een vergelijkbare vergoeding naar Villarreal gaan. Eveneens opvallend: de Spaanse club, die komend seizoen na een jaar afwezigheid weer in de Primera División zal uitkomen, lijkt hem voor de positie van rechtsback aan te trekken. 

 

De kwestie Pantic is en blijft een raadselachtigverhaal. Wij denken dat Aleksandar Pantic wel naar Groningen had gekund, maar deze beslissing niet heeft willen nemen (al dan niet beïnvloed door zijn zaakwaarnemer, de al eerder in opspraak geweest zijnde Tom Sanders), en op iets (in zijn ogen) beters heeft gewacht, net als Edison Flores indertijd.

 

Een artikel in Zurnal staaft ons vermoeden. De krant schrijft dat Pantic ontevreden was over het door FC Groningen aangeboden salaris. Erg bijzonder. Servië hoort nog altijd niet bij de EU en dus zou Pantic een riante vergoeding hebben moeten opstrijken. Kennelijk heeft dit FC Groningen er niet van weerhouden om pogingen te ondernemen hem te contracteren, en dit laat zien dat er financieel wel degelijk iets mogelijk is in Groningen.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.