Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

239 gasten online

"Akkoord tussen FC Groningen en Liverpool over Krisztian Adorjan nabij; komst William Ekong zo goed als rond"

Afgaande op de meest recente geruchten gaat het de goede kant op met de inkomende transfers van William Ekong en Krisztian Adorjan. Het Dagblad van het Noorden schreef gisteren dat FC Groningen, dat eerder nog intern over Krisztian Adorjan wilde overleggen, besloten heeft te willen proberen om Adorjan op huurbasis naar Groningen te halen. FC Groningen zou met Liverpool in overleg zijn over een huurconstructie waarin een optie tot koop is begrepen. De Hongaarse pers gaat er nader op in.

Het Hongaarse csakfoci.hu schrijft inmiddels dat een akkoord over de overgang van Adorjan nabij is. Onderdeel van het akkoord zou daadwerkelijk een optie tot koop zijn. Kövesdi Viktor, directeur van het bij de onderhandelingen betrokken zijnde CMG, ontkent de voortgang in de gesprekken tussen beide clubs niet, maar wil verder geen details over de op handen zijnde overgang loslaten. We sluiten niet uit dat juist de door FC Groningen zo gewenste optie tot koop het onderdeel van de overeenkomst is waarover nu nog gesproken moet worden. 

 

Gisteravond berichtte het Dagblad van het Noorden al vrij stellig dat FC Groningen William Ekong gaat toevoegen aan de selectie; Ekong zelf gaf gisteravond in Bad Kreuznach tegen over de krant aan dat zijn komst naar Groningen voor 99% rond was. (1, 2)

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.