Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

265 gasten online

Interesse van Liverpool in Richairo Zivkovic lijkt te worden aangedikt

Op donderdag 8 augustus jl. schreven wij in dit artikel dat De Telegraaf berichtte dat Liverpool Richairo Zivkovic volgens Hans Nijland nauwlettend in de gaten houdt, en dat ook de Nederlandse topclubs het 16-jarige talent graag hadden willen contracteren. Zivkovic tekende echter voor FC Groningen. Het Servische Blic heeft vervolgens op zondag 18 augustus 2013 een artikel met een soortgelijke strekking geschreven: de Nederlandse topclubs zouden volgens in Zivkovic geïnteresseerd zijn, en scouts van Liverpool zouden zeer actief zijn.

 

Volgens manager technische zaken Henk Veldmate van FC Groningen is er nog geen contact geweest tussen FC Groningen en Liverpool over een mogelijke overgang van Zivkovic, aldus RTV Noord.

Met dit artikel ging de Engelse pers aan de haal. The Daily Star maakte er echter van dat 'wonderkid' Zivkovic de nieuwe Arjen Robben zou zijn, en er wordt reeds over een bod van Liverpool gesproken. Vandaag maakt ELF Voetbal het nóg bonter door in een door een student geschreven artikel speculatief te koppen dat FC Groningen Zivkovic kwijtraakt aan Liverpool.

 

Opvallend genoeg beroepen zowel The Daily Star als ELF Voetbal zich op genoemd artikel uit Blic, waarin slechts Nijlands woorden zijn opgetekend, en waarin over een mogelijk bod van Liverpool met geen letter wordt gerept. We vragen ons af of genoemde media het oorspronkelijke artikel wel gedetailleerd hebben bestudeerd. 

 

We gaan het allemaal zien, de komende tijd. Wij verwachten niet dat Liverpool zich op korte termijn voor Richairo Zivkovic gaat melden. Dat The Reds en vermoedelijk ook andere clubs hem wel nauwlettend in de gaten houden geloven we absoluut, maar de door ELF Voetbal uitgesproken verwachting dat de Engelsen op korte termijn met een zak geld terugkomen in de Euroborg delen we niet.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.