Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

117 gasten online

"Juventus volgt Richairo Zivkovic"

Het heeft even geduurd, maar met het naderen van de volgende transfer window komen ook de halfjaarlijkse geruchten weer op gang. Volgens de Italiaanse pers (Il Sussidiario, Calciomercato) volgt Juventus de verrichtingen van Richairo Zivkovic. Geschreven wordt dat het 17-jarige talent niet meer dan € 1 miljoen hoeft te kosten omdat hij nog geen professional zou zijn.

 

Italiaanse pers stelt Richairo Zivkovic donderdagavond voor: 'The Eredivisie next big thing: Richairo Živković'. Onderaan het artikel meer hierover!

Zivkovic heeft in Groningen echter een tot medio 2016 lopend contract, en we kunnen ons niet voorstellen dat hierin een gelimiteerde afkoopclausule van € 1 miljoen is begrepen. De Britse pers noemde eerder een bedrag van € 5 miljoen waarvoor Zivkovic losgeweekt zou kunnen worden. 

 

Volgens de Italiaanse pers beschikt Juventus met betrekking tot Zivkovic over positieve scoutingsrapportages. Het zal ongetwijfeld een rumoerige januarimaand worden!

 

Richairo Zivkovic wordt vandaag door MondoPallone aan de Italiaanse pers voorgesteld in een artikel met de titel 'The Eredivisie next big thing: Richairo Živković'. Geschreven wordt dat niet bekend is of hij aan het rijtje Ronald Koeman, Arjen Robben, Luis Suárez, Tim Matavž, Marcus Berg, Andreas Granqvist, Erik Nevland en Dušan Tadić toegevoegd kan worden, maar dat er elke twee à drie jaar in Groningen een verrassing verwacht kan worden, en dat Zivkovic op volle snelheid ligt. Over Juventus wordt in dit artikel overigens niet gesproken.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.