Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

199 gasten online

"Juventus wil Richairo Zivkovic"

Volgens het Italiaanse Calciomercato.com kan Juventus worden toegevoegd aan het groter en groter wordende lijstje clubs dat een oogje op Richairo Zivkovic heeft geworpen. De sportsite schrijft op de als vanouds opportunistisch-Italiaanse wijze dat Beppe Marotta, de baas van Juventus, druk op de leiding van FC Groningen aan het uitoefenen is.

 

De oude dame wil Zivkovic nl. voor de neus van Barcelona, Chelsea, Manchester City en Spartak Moskou wegkapen, aldus Calciomercato.

 

Dat Richairo Zivkovic hierin ook het nodige te zeggen heeft, en wellicht helemaal nog niet aan een buitenlands avontuur wil beginnen, blijft onvermeld.

Zivkovic wordt o.a. gewaardeerd vanwege het feit dat hij op alle posities voorin uit de voeten kan, hoewel hij volgens de sportsite een voorkeur heeft voor de positie linksbuiten, zodat hij naar binnen kan trekken en met rechts kan uithalen.

 

Richairo Zivkovic is volgens een ander artikel op Calciomercato.com één van tien jeugdige spelers ('baby talenti') die door Juventus in de gaten wordt gehouden. Het gaat om het volgende lijstje:

 

Pawel Stolarski, 1996, Wisła Kraków, Polen

Franco Acosta, 1996, Fenix, Uruguay
Gabriel Boschilla, 1996, San Paolo, Brazilië
Angel Correa, 1995, San Lorenzo, Argentinië
Danilo, 1996, Vasco da Gama, Brazilië
Douglas Baggio, 1995, Flamengo, Brazilië
Sebastian Driussi, 1996, River Plate, Argentinië
Anthony Martial, 1995, Monaco, Frankrijk
Nicolas Tripichio, 1996, Velez, Argentinië
Richairo Zivkovic, 1996, Groningen, Nederland

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.