Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

85 gasten online

"Nordin Amrabat van Galatasaray door zaakwaarnemer aangeboden bij FC Groningen"

Het Turkse Spor Mynet heeft vandaag gemeld dat Nordin Amrabat, de 26-jarige aanvaller die bij Galatasaray aan weinig speeltijd toekomt, door zijn zaakwaarnemer aan FC Groningen, FC Twente en FC Utrecht is aangeboden om te worden verhuurd. Amrabat tekende in de winterstop van het seizoen 2010-2011 als speler van PSV een contract tot medio 2015 bij het Turkse Kayserispor, dat hem al 1,5 seizoen later voor ettelijke miljoenen doorverkocht aan Galatasaray.

 

"FC Groningen ontkent dat Nordin Amrabat is aangeboden en is ook niet in Amrabat geïnteresseerd"

Volgens RTV Noord ontkent FC Groningen het door de Turkse media gelanceerde gerucht dat Nordin Amrabat aan FC Groningen zou zijn aangeboden. FC Groningen zou bovendien niet geïnteresseerd zijn in Amrabat.

Voor Galatasaray speelde hij afgelopen seizoen 30 officiële wedstrijden waarin hij één maal scoorde. Dit seizoen deed zijn trainer, Roberto Mancini, slechts drie maal een beroep op hem, waarvan twee maal als invaller. De Turkse 6-0-4 regel speelt Amrabat parten. Op grond van deze regel mag een ploeg in de hoogste Turkse divisie slechts zes buitenlandse veldspelers op het veld hebben staan; als er zes niet-Turkse spelers in de basis staan mag er zelfs geen buitenlander op de bank zitten. Een wijziging van 6-0-4 in bv. 6-2-2 is momenteel onderwerp van gesprek, maar zover is het nog niet. 

 

Het contract van de Nederlands-Marokkaanse Amrabat loopt nog tot medio 2017; aan afkoop van de verbintenis zal een voor FC Groningen volstrekt niet op te brengen transfersom verbonden zijn. Ook de huursom en het salaris zal behoorlijk in de papieren lopen, en tenslotte moet Amrabat zelf ook nog bereid zijn zijn Turkse biezen te pakken om tijdelijk in het hoge Noorden te gaan wonen - gesteld dat FC Groningen in het huren van Amrabat geïnteresseerd is.

 

Wij denken dat de berichtgeving over Nordin Amrabat in combinatie met FC Groningen een geruisloze dood zal sterven.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.