Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

90 gasten online

"Paris Saint-Germain volgt Richairo Zivkovic"

Deze maand zal net als elke andere januari-maand ongetwijfeld in het teken staan van geloofwaardige en minder geloofwaardige geruchten. Volgens mercato365.com wordt Richairo Zivkovic gevolgd door het puissant rijke Paris Saint-Germain. 'Le club de la Capitale', zoals PSG door de site wordt genoemd, zou de komende maanden zelfs concreet werk gaan maken om het 17-jarige talent te contracteren.

 

Espoirs du Football is zo vriendelijk om toe te voegen dat door mercato365 verspreide geruchten 'met pincetten' behandeld moeten worden, dus we zullen zien of het bericht een vervolg krijgt.

Als het aan manager financiële zaken Marc-Jan Oldenbandringh RA ligt ongetwijfeld wel, maar wij kunnen ons voor de verdere ontwikkeling van Zivkovic betere opties voorstellen dan een vertrek naar PSG. Bij FC Groningen blijven, bijvoorbeeld.

 

Richairo is momenteel ondergedoken tussen zijn studieboeken, omdat hij een drukke tijd op school tegemoet gaat. Hij is niet meegegaan naar Oliva om niet in dezelfde situatie als vorig jaar verzeild te raken. Hij vergezelde als B-junior de eerste selectie van FC Groningen naar Spanje, en moest dat later op het Werkman College bezuren. Dit jaar wil hij absoluut voor zijn HAVO-examen slagen. 

 

Zijn contract met FC Groningen loopt nog tot medio 2016.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.