Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

141 gasten online

"Eintracht Braunschweig geïnteresseerd in Marco Bizot"

Volgens de papieren editie van het Duitse kicker is Eintracht Braunschweig, de huidige nummer laatst in de 1. Bundesliga die afgelopen seizoen samen met Hertha BSC naar het hoogste Duitse niveau promoveerde, geïnteresseerd in Marco Bizot. In het bericht, dat door Abseits Magazin is overgenomen, staat dat de Duitse club uit Niedersachsen inmiddels contact met Bizot heeft opgenomen.

 

"Volgens zaakwaarnemer van Marco Bizot geen concrete belangstelling voor Bizot"

Dennis van Bergen van Voetbal International meldt dat er volgens de zaakwaarnemer van Marco Bizot (Johan Wins, red.) geen concrete belangstelling voor de keeper is.

Opvallend is de passage in het Duitse bericht dat Bizot komende zomer tegen een gelimiteerd transferbedrag uit Groningen mag vertrekken, gesteld dat de FC de éénzijdige optie om de aflopende verbintenis met twee seizoenen te verlengen licht. Ook andere Europese clubs zouden in Bizot geïnteresseerd zijn. De marktwaarde wordt volgens kicker getaxeerd op € 1 miljoen; hoe hoog het gelimiteerde afkoopbedrag is weet men niet.

 

FC Groningen was onlangs met ajax in gespek om de door de hoofdstedelingen bedongen terugkoopclausule uit de papieren te krijgen. ajax heeft hierin inmiddels mondeling toegestemd, zo berichtte RTV Noord vanuit het Spaanse Oliva.

 

Van een gelimiteerd bedrag waartegen Bizot van club kan wisselen was ons tot op heden niets bekend.

 

Eintracht Braunschweig had in juni 2013 overeenstemming met Tjaronn Chery bereikt inzake een overgang naar de Traditionsverein. Beide clubs kwamen er vervolgens niet uit. Wij sluiten niet uit dat de Duitse club niets voelde voor de veelbesproken 'huur met verplichte optie tot koop'-constructie, waarmee Chery kort daarna door FC Groningen van ADO Den Haag werd overgenomen, toen nog tot leedwezen van FC Emmen. De Drenten gingen vervolgens met succes in beroep tegen deze boekhoudkundige belazertruc van de Hagenezen.

 

Gerelateerde artikelen:

 

07-01-2014 "ajax mondeling akkoord over ontbinding terugkoopclausule Marco Bizot"

21-06-2013 "Tjaronn Chery bereikt akkoord met Eintracht Braunschweig; ADO Den Haag en Duitse promovendus onderhandelen over transfersom"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.