Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

80 gasten online

"Lazio geïnteresseerd in Stefano Magnasco"

Met dank aan FCG Forum: volgens het Italiaanse Il Sussidiario is Lazio geïnteresseerd in Stefano Magnasco. Dit maakt de site op uit een vraaggesprek met Raffaele Stancati, een FIFA-agent en tevens de Italiaanse begeleider van Magnasco. Het Chileense La Roja Deportes heeft het bericht overgenomen.

Stancati omschrijft Magnasco als een beweeglijke rechtsback met een sterke aanvallende kracht, en noemt zelfs de assist op het fantastische doelpunt dat Michael de Leeuw in december tegen N.E.C. scoorde. Stancati weet niet of er deze maand nog ontwikkelingen met betrekking tot Lazio en Magnasco zullen zijn, maar anders sluit hij zeker niet uit dat er in de zomer wat tot stand komt. De clubpresident van Lazio zou de nieuwe trainer van de Romeinse club, de 68-jarige Edoardo Reja, mogelijkheden hebben geboden om zich te versterken en daarbij o.a. bij Stefano Magnasco zijn uitgekomen.

 

Stefano Magnasco heeft in Groningen nog een contract tot medio 2015; FC Groningen bezit een eenzijdige optie om de verbintenis met nog een seizoen te verlengen. Of het niet lichten van de optie de club ook in het geval van Magnasco een vermogen kost is ons niet bekend. 

 

Erwin van de Looi werd in het Spaanse trainingskamp door het Dagblad van het Noorden om zijn mening over de Chileen, die tevens over een Italiaans paspoort beschikt, gevraagd. Van de Looi liet in bedekte termen weten in zowel het verdedigende als het aanvallende aspect van het spel van Magnasco verbeterpunten te zien: "Stefano Magnasco heeft kwaliteiten, maar moet echt aan de slag met zijn mindere punten. En zijn kwaliteiten moet hij ook nog verder verbeteren." Wij delen de mening van Van de Looi, en sluiten bepaald niet uit dat de zaakwaarnemer de vermeende belangstellign van Lazio net even anders voorspiegelt dan die in werkelijkheid is.

 

Wellicht zullen we er nooit achter komen, maar wij denken dat Hans Hateboer ook zondag tegen FC Twente als rechtsback gespeeld zou hebben, als de jonge verdediger van Jong FC Groningen niet geschorst zou zijn geweest. FC-huisjurist Wim Entzinger was vanavond in Zeist aanwezig om Hateboer bij te staan in de zitting van de tuchtcommissie. Vrijdagochtend zullen we weten wat de KNVB voor Hateboer in petto heeft.

 

Wim Entzinger: "Hans is ook buiten veld talentvolle verdediger"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.