Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

274 gasten online

"ajax volgt Filip Kostic en Tjaronn Chery"

Op 20 december jl. meldde De Telegraaf dat 'bijvoorbeeld Filip Kostic een hele interessante speler voor ajax zou kunnen zijn', zie ons artikel van die dag. Frank de Boer heeft vandaag laten weten dat de Serviër daadwerkelijk op een Amsterdams lijstje voorkomt, zo meldt ajax showtime. De Boer: "Dat is net als met Guus Hupperts. Hij is een interessante speler. Je kunt er van op aan dat spelers die opvallen, voorkomen op onze scoutinglijst. Ik zeg niet meteen dat hij dan de eerste keuze is, maar natuurlijk volgen wij dergelijke spelers."

RTV Noord voegt hieraan toe dat Filip Kostic zich op die lijstjes in  het gezelschap mag verheugen van Tjaronn Chery. De omroep meldt: Het schijnt dat ook Tjaronn Chery door de koploper van de Eredivisie nauwlettend in de gaten wordt gehouden. De middenvelder reageert vrijdag verheugd: "Ik hoorde vanmiddag ook dat Frank de Boer positief over mij is. Dat is natuurlijk een hele eer. Zelf heb ik niets van ajax gehoord en ik ben daar nu ook helemaal niet mee bezig. Zondag spelen wij met Groningen in Euroborg de derby tegen SC Heerenveen. Ik wil dolgraag in die wedstrijd belangrijk zijn voor het team. Met een doelpunt bijvoorbeeld", aldus Chery lachend aan de telefoon.

 

Gerelateerd artikel:

 

20-12-2013 De Telegraaf lanceert wild gerucht: "Filip Kostic interessante optie voor ajax voor positie rechtsbuiten"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.