Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

255 gasten online

"Interesse van Club Brugge, sc Heerenveen en PEC Zwolle voor Kieftenbeld"

FC Groningen is nog met drie spelers in gesprek betreffende verlenging van hun aflopende contract, te weten Henk Bos, Lorenzo Burnet en Maikel Kieftenbeld. De onderhandelingen met Maikel Kieftenbeld verlopen moeizaam, en vandaag brengt De Telegraaf Maikel Kieftenbeld in verband met een drietal andere clubs. Club Brugge zou de huidige aanvoerder van FC Groningen willen contracteren, en sc Heerenveen en PEC Zwolle zouden naar Kieftenbeld hebben geïnformeerd. Club Brugge had eind januari 2012 een miljoenenbedrag over voor Kieftenbeld; FC Groningen had de beoogde vervanger, Camilo Mayada, al op Zuid-Amerikaans vliegveld geposteerd. Tot een verkoop van Kieftenbeld kwam het toen echter niet.

Harold Eijkelkamp, samen met zijn broer René de zaakwaarnemer van Maikel Kieftenbeld, tegenover De Telegraaf, lijkt nog niet op voorhand op een vertrek van Kieftenbeld bij FC Groningen aan te sturen: "We hebben begrip voor de financiële situatie en beseffen dat de goede tijden inmiddels wel achter ons liggen, maar Maikel is wel aanvoerder nu. Als hij nu vertrekt, dan moet dat ook iets zijn waar hij echt beter van wordt."

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.