Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

76 gasten online

"Bij vertrek Ramon Leeuwin mag Martijn van der Laan alleen bij bod van buitengewone proporties naar FC Groningen"

Het onderhandelingstechnische spel inzake de toekomst van de door FC Groningen begeerde Martijn van der Laan lijkt te zijn losgebarsten. Volgens VI.nl is Ramon Leeuwin, aanvoerder en centrale verdediger van SC Cambuur, niet te houden voor de promovendus. VI schrijft: "De club verwacht op korte termijn de transfer van de centrumverdediger af te ronden. Er is bijzonder veel belangstelling voor Leeuwin, vanuit zowel binnen- als buitenland. De 26-jarige Amsterdammer lijkt naar een subtopper uit de Eredivisie te verkassen. Vanwege zijn tot medio 2015 doorlopende contract ontvangt Cambuur een transfersom van enkele tonnen voor Leeuwin."

 

Volgens AD.nl zou het overigens om FC Utrecht gaan dat zich met Ramon Leeuwin wil versterken.

 

Het verband met Martijn van der Laan wordt door Gerald van den Belt, algemeen directeur van Cambuur, aan VI uitgelegd: "Omdat Ramon gaat vertrekken, willen we dat Martijn blijft. We willen namelijk wel wat continuïteit in onze selectie houden." VI voegt toe dat Van der Laan daarom alleen bij een bod van buitengewone proporties weg mag uit Leeuwarden, waar ook een verbeterde aanbieding voor hem klaarligt.

Het zou ons overigens niet verbazen als Ramon Leeuwin ook op een lijstje van FC Groningen prijkt. De Trots van het Noorden zal graag snel willen anticiperen bij een dreigend vertrek van Eric Botteghin

 

Gerelateerd artikel:

 

17-04-2014 "FC Groningen geïnteresseerd in Martijn van der Laan"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.