Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

73 gasten online

"ADO Den Haag volgt Maikel Kieftenbeld"

Stand van zaken woensdag 30 april 2014:

Er kan een naam worden toegevoegd aan het rijtje clubs dat de verrichtingen van de momenteel geschorste aanvoerder van FC Groningen volgt. Voetbal International schrijft vandaag in de papieren editie dat ADO Den Haag de selectie met zeker nieuwe drie nieuwe spelers wil versterken, en de gewenste nieuwe aanwinsten in de transfervrije sector zoekt. Danny Holla verlaat de club waarschijnlijk, nu de optie in zijn transfervrije contract niet is gelicht. Naast Evander Sno (RKC Waalwijk) en Ryan Koolwijk van N.E.C. wordt Maikel Kieftenbeld gevolgd als mogelijke vervanger van Holla, aldus VI.

 

Zaakwaarnemer Kieftenbeld: "Na vorige gesprek niets van FC Groningen vernomen"

Harald Eijkelkamp, samen met zijn broer René de zaakwaarnemer van Maikel Kieftenbeld, laat op vrijdag 2 mei 2014 tegenover RTV Noord weten: "Het is al enkele weken stil. Wij hebben destijds een gesprek gehad met FC Groningen, maar daarna hebben we nooit meer iets vernomen."

 

Lees verder voor meer info's over de stand van zaken rond FC Groningen en Maikel Kieftenbeld.

Harald Eijkelkamp over het verschil tussen vraag en aanbod: "Natuurlijk is er een gat, maar dat is echt niet zo groot. Wij hebben ingezet op salarisbehoud, Groningen ging daar onder zitten. Ik snap dat de tijden veranderd zijn, maar Maikel speelt haast alles en is aanvoerder geworden."

 

Eijkelkamp bevestigt dat Club Brugge, ADO Den Haag, PEC Zwolle en sc Heerenveen al eens naar Eijkelkamp hebben geïnformeerd, maar Kieftenbeld wil FC Groningen zeker niet perse verlaten. "Maikel heeft het enorm goed naar zijn zin. Hij is aanvoerder en ontwikkelt zich prima en hij vindt Groningen ook een mooie club. Kortom, Maikel hoeft niet per se weg. Wij wachten rustig de play-offs af. Dan ga ik samen met Maikel om tafel en gaan we bespreken wat onze volgende stap gaat worden. Tot die tijd wil Maikel zich volledig richten op de play-offs."

 

Als het klopt wat Eijkelkamp zegt, dan heeft FC Groningen Maikel Kieftenbeld een verlaagde aanbieding gedaan. Wij begrijpen dit wel. De club moet op de centen letten, en heeft komend seizoen al twee controleurs, Rasmus Lindgren en Yoëll van Nieff, onder contract staan - wat ons betreft komend seizoen beiden basisspelers. Van het trio Lindgren, Van Nieff en Kieftenbeld zit er normaal gesproken minstens één op de bank. Lindgren is daarvoor o.i. te duur, en Van Nieff is niet zonder reden teruggehaald uit Dordrecht, en heeft bovendien potentie om zich verder te ontwikkelen. Hoe jammer het voor Maikel Kieftenbeld, op wiens inzet nooit iets is aan te merken, dan ook is - dat FC Groningen nu voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten (daarop lijkt het tenminste) lijkt bepaald niet onlogisch.

 

Gerelateerde artikelen:

 

15-04-2014 Zaakwaarnemer Maikel Kieftenbeld praat morgen met Club Brugge over eventuele overgang

07-04-2014 "Interesse van Club Brugge, sc Heerenveen en PEC Zwolle voor Kieftenbeld"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.