Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

52 gasten online

"Belangstelling Galatasaray, Kasimpasa en Leicester City voor Magnasco"

Op 25 april jl. berichtten wij in dit artikel over een uit de Chileense media afkomstig gerucht, op grond waarvan Stefano Magnasco in verband gebracht werd met zijn vorige club, het Chileense Universidad Católica. Vanavond meldt het Italiaanse TUTTOmercatoWEB echter dat er voor de deze week in Groningen teruggekeerde verdediger belangstelling is vanuit Engeland en Turkije. Het door de Italiaan Roberto Mancini getrainde Galatasaray zou interesse hebben in Magnasco, die tevens over een Italiaans paspoort beschikt.

 

Verder wordt, wel erg opportunistisch, geschreven dat FC Groningen voor Stefano al biedingen van Leicester City en Kasimpasa ontvangen zou hebben.

Galatasaray en Kasimpasa staan op dit moment als tweede resp. zesde geklasseerd in de hoogste Turkse divisie, de Süper Lig; Leicester City is dit seizoen overtuigend kampioen van de Engelse Championship geworden en gepromoveerd naar de Premier League.

 

Stefano Magnasco werd op 14 juni 2012 door FC Groningen gepresenteerd, samen met Marco Bizot. De Trots van het Noorden betaalde exact € 478.696,75 ($ 600.000) aan Universidad Católica waarvoor hij vanaf zijn tiende uitkwam en waar hij nog een doorlopende verbintenis tot 2015 had. Hij tekende bij de Trots van het Noorden een contract voor de duur van drie jaar (dus tot medio 2015) met een door FC Groningen te lichten optie voor een vierde contractjaar.

 

Gerelateerd artikel:

 

25-04-2014 "Mogelijke terugkeer Stefano Magnasco naar vorige club, Universidad Católica"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek